Balkány, Nyíregyháza

2019.06.29. 11:03

Kitettek magukért az ifjú birkózópalánták

A közelmúltban a tavaszi szezon utolsó szabadfogású versenyén, a kazincbarcikai Munkácsi Dezső-emlékversenyen vettek részt megyénk utánpótlás birkózói.

A Nyírsport SE csapata

A rangos versenyen a Cellspan Balkány SE és a Nyírsport SE ifjú versenyzői szinte minden korcsoportban szőnyegre léptek a 23 egyesületet felvonultató megméretésen. A UTE és listavezető ESMTK mellett ott voltak a kassai csapatok is, hogy a nyári szünet előtt még egyszer összemérhessék erejüket. Az erős mezőnyben a Nyírsport SE a csapatversenyben az 5. helyén végzett.

Birkózás: Munkácsi Dezső-emlékverseny

Ovis. 26 kg: 1. Kiss Lantos (Nyírsport SE).

Gyermek II. 22 kg: 1. Malik Simon (Nyírsport SE).

Gyermek I. 22 kg: 1. Maros Hanna (Nyírsport SE). 29 kg: 2. Maros István (Nyírsport SE). +46 kg: 3. Pécsi Kevin (Nyírsport SE).

Diák II. 26 kg: 3. Bihari Attila és Samu Csaba (mindketten Cellspan Balkány SE). 35 kg: 1. Pongó Kevin (Cellspan Balkány SE). 38 kg: 3. Vágner Patrik (Nyírsport SE).

Diák I. 50 kg: 3. Jeles Antal (Nyírsport SE).

Serdülő. 35 kg: 3. Váradi Alex és Samu Dávid (mindketten Cellspan Balkány SE). 38 kg: 2. Hebó Mihály (Cellspan Balkány SE).

Kadett. 65 kg: 2. Felföldi Szabolcs (Cellspan Balkány SE).

Junior. 65 kg: 1. Gilányi Alex (Cellspan Balkány SE)

Felnőtt. 125 kg: 1. Ágoston Alexander (Nyírsport SE).

A Nyírsport SE csapata

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában