Mennyei foci

2019.06.09. 21:14

Nagy győzelemmel biztosította bajnoki címét az Újfehértó

A labdarúgó megyei II. osztály Pannónia Zrt. csoportjában az éllovas Újfehértó és az őt üldöző Kemecse is magabiztosan győzött, de csak az előbbi örülhet igazán.

Nyírlugos-Napkor 8-0 (1-0)

Nyírlugos, 100 néző, v.: Kosztyu.

Nyírlugos: Fehér (Papp T.) – ifj. Kavalecz B. (Tóth), Illés, Horváth József, Dankó (Kádár), Balogh (Pósán), Horváth Jenő (Jónás), Fézer, Vass, Csákányos, Holló. Edző: Kavalecz Béla.

Napkor: Papp G. – Nagy, Martocsány, Nagy Á., Parádi, Szabó, Nagy P., Kristófi (Hegedűs), Badarász, Vass, Nagy Z. (Somogyi). Játékos-edző: Somogyi László.

Gól: Vass 3, Fézer, Horváth Jenő, Csákányos, Jónás, Balogh. Ifi: elmaradt.

Kavalecz Béla: – Magabiztos győzelmet arattunk, gratulálok a csapatunknak az egész éves munkájához!

Somogyi László: – Köszönjük szépen, hogy a megye kettőben játszhattunk, a fiúknak pedig azt, hogy most legalább eljöttek és ki tudtunk állni. Jó nyári szünetet mindenkinek!

Nyírtelek-Rakamaz 1-7 (1-1)

Nyírpazony, 70 néző, v.: Kertész.

Nyírtelek: Papp – Varga, Mészáros, Kövesdi, Setét, Kőpájer, Batta, Boldi, Németh, Tóth, Klár. Megbízott edző: Nagy Attila.

Rakamaz: Simkó – Czikó (Koczogh), Kántor, Bagoly, Venczel, Bíró (Farkas), Galambosi, Sárközi, Málik (Mihalovics), Szabó, Mihali. Edző: Veigli Géza.

Gól: Batta, illetve Farkas 4, Málik, Mihali, Sárközi. Ifi: 5-2.

Nagy Attila: – Szeretném megköszönni mindenkinek, hogy tisztességesen befejezhettük a szezont, az ellenfélnek gratulálok!

Veigli Géza: – Nehezen indult, de cserekapusunknak köszönhetően jól végződött. Állandó nehézségeink ellenére szép tavaszt produkáltunk, egyben köszönjük a város vezetőinek és szurkolóink támogatását!

Újfehértó-Levelek 6-1 (3-0)

Újfehértó, 500 néző, v.: Vitkai.

Újfehértó: Gégény – Marinka, Csizmarik, Osikóczki (Nagy), Veres (Potyók), Dénes, Zámbó D., Zámbó R. (Urr), Daróczi (Boros), Tóth (Kiss), Pallai. Edző: Piskóti Zsolt. Levelek: Varga – Csekk, Bakró, Mocsár, Gulyás, Hajdu, Vass, Lakatos (Lipcsei), Gebri, Pekk, Tóth. Edző: Majláth Sándor.

Gól: Zámbó D., Zámbó R., Osikóczki (11-esből), Urr, Nagy, Boros, illetve Bakró Ifi: 11-0.

Piskóti Zsolt: – Nagyon nehéz szavakat találni, inkább csak gratulálnék mindenkinek, aki bármit is hozzátett ehhez a szezonhoz! Köszönjük a szurkolóknak és külön köszönöm Matévi Csaba, Urr László és Jenei Zolán áldozatos munkáját! Három játékos, egyben jó barátom abbahagyja a nagy pályás focit: Osi, Szepi, Potyi, sok sikert a továbbiakban! Gégény Levi, sok boldogságot!

Majláth Sándor: – Gratulálunk az Újfehértónak és köszönöm minden egyes játékosnak, aki eljött és becsülettel végigküzdötte ezt a fél szezont.

Apagy-Encsencs 5-2

Apagy, 120 néző, v.: Szikszai.

Apagy: Dajka – Korpás, Marcsek (Rubóczki), Hakastyák, Márton (Trencsényi) , Árpási, Kozák (Varga), Németh, Hegedűs, Marics G., Marics T. Játékos-edző: Németh Attila.

Encsencs: Szvára – Horánszki (Radnai), Lengyel, Nagy, Küzmös (Vass), Varjasi, Tallódi, Balogh, Kiss Á., Bíró L., Bíró Zs. (Kiss Z.). Edző: Szedlár János.

Gól: Marics G. 2 (egyet 11-esből), Németh, Kozák, Halastyák, illetve Kiss Á., Horánszki. Ifi: 3-1.

Németh Attila: – Gratulálok a fiúknak a győzelemhez, ezt a hozzáállást kértem, ahhoz, hogy a pozíciónkat megtartsuk! Ifistáink is elindultak egy jó úton, gratulálunk nekik, csak így tovább! Jó pihenést kívánunk mindenkinek!

Szedlár János: – Kíváncsian várom, hogy a játékvezető hány fordulóra szóló eltiltást fog kapni ezért a teljesítményéért!

Nagykálló-Kállósemjén 2-3 (0-1)

Nagykálló, 150 néző, v.: Lucsik

Nagykálló: Pekk – Seres (Matejkó), Málik, Soós, Nagy, Fodor, Bodai (Árki), Szabó, Módis, Simon, ifj. Koskovits Gy. (Horváth). Játékos-edző: ifj. Koskovits György.

Kállósemjén: Jenei – Marozsán, Kóth, Mészáros T., Hamza, Szabó, Mészáros M.(Bencs), Marozsán, Vass (Pál), Docsa (Mészáros Á.), Lábas. Játékos-edző: Mészáros Ákos.

Gól: Módis, Nagy, illetve Hamza 2 (egyet 11-esből), Lábas. Ifi: 4-2.

Ifj. Koskovits György: – Köszönöm a csapatnak az egész éves teljesítményt! Gratulálok Módis Dávidnak a gólkirályi címhez! Mindenkinek jó pihenést kívánok!

Mészáros Ákos: – Először is szeretném megköszönni a játékosok egész szezonban nyújtott munkáját, a szurkolóknak a biztatást, az elnök úrnak a hozzáállást és a szombati sportbált. Ezt a győzelmet Gáll László kislányának és Szabó Imre csapattársunknak ajánljuk! A két csapat ismét nagyot küzdött egymással, és valószínűleg ezzel a sikerrel ismét elrontottuk a karácsonyt Kállóban.

Nyírbéltek-Kótaj 2-4 (1-2)

Nyírbátor, 100 néző, v.: Kósa.

Nyírbéltek: Kecskés – Kósa (Rácz), Balogh, Kevert (Zatueczki), Horváth, Szathmári, Tóth, Köteles, Sivadó (Nagy), Mándi, Bak. Edző: Tóth Tibor.

Kótaj: Csikós – Hangácsi, Czeczeli, Huncsik, Szitai, Ladányi (Ferenczi), Rácz, Szatke, Fekete, Korsoveczki, Petruska. Edző: Gulácsi Zoltán.

Gól: Horváth, Tóth, illetve Rácz 2, Petruska, Ferenczi. Ifi: 1-2.

Tóth Tibor: – Szeretnénk megköszönni a csapat vezetőségének az áldozatos munkát, a település részéről a támogatást. Sikerült a minimális célunkat elérni: a bennmaradást. A mérkőzésről annyit, hogy sokáig a lebegőben lógott a döntetlen, sajnos, a végére elfáradtunk.

Gulácsi Zoltán: – Megérdemelten nyertünk meg az utolsó bajnoki mérkőzésünket, jó pihenést kívánok minden egyes csapatnak!

Kálmánháza-Tiszalök 3-0

Kálmánháza, 110 néző, Takács A.

Kálmánháza: Tóth – Takács (Bene), Szalka, Jakab (Hirka), Kotricz, Doboveczki, Gégény, Pogácsás (Erdei), Franczel, Szilágyi K. (Tóth), Szilágyi Z. (Bessenyei). Játékos-edző: Kotricz Zoltán.

Tiszalök: Szombati – Fábián (Nagy), Szanics, Balogh S., Balogh A., Fábián K. (Fábián A.), Lakatos, Puncsák, Majoros, Kovács, Kiss (Nagy). Edző: Nagy Gábor.

Gól: Pogácsás, Tóth, Takács. Ifi: 3-3.

Kotricz Zoltán: – Az első félidő végén sikerült megszereznünk a vezető találatot, ami nagyon jókor jött. Sajnos, két kényszerű cserénk is akadt abban az időszakban, a sérültjeinknek nekik jobbulást kívánunk! A második játékrészben a második gól már teljesen megnyugtatott minket. Úgy gondolom, hogy tettünk is eleget ezért a győzelemért. Nehéz időszakon vagyunk túl, de a végét szépen zártuk, reméljük, a következő idényben már kevésbé fogunk izgulni a végén. Ellenfelünknek további sok sikert, egyesületünk szeretett tagjának, Hajdu Pálnak pedig jobbulást kívánunk!

Nagy Gábor: – Mérhetetlenül csalódott vagyok, ez a mérkőzés hűen tükrözte az egész évünket. Ugyanúgy meg voltak a helyzeteink, mint a hazai csapatnak, csak éppen mindent kihagytunk, ők pedig hármat belőttek. Kíváncsi lettem volna, hogy alakul a mérkőzés, ha nulla nullás állásnál a szabályos gólunkat nem veszik el... De ezt már sosem tudjuk meg. Ami negatívum megtörténhet, az velünk meg is történt az elmúlt egy év alatt. Gratulálok a Kálmánházának, megérdemelten nyertek ma. Mi pedig meglátjuk hogyan tovább a folytatásban. Köszönöm mindenkinek, aki segítette kis csapatunkat, illetve a játékosok munkáját. Jó pihenést kívánok mindenkinek a rövid szünetre!

Nyíribrony-Kemecse 2-7 (1-2)

Nyíribrony, 200 néző, v.: Bíró.

Nyíribrony: Nagy (Kerekréti) – Pásztor, Marincsák R., Tóth (Sándor), Imre (Csökmei), Kovács (Újfalusy), Szabó, Lakatos, Galamb (Hornyai), Juhász, Kantár. Edző: Marincsák Viktor.

Kemecse: Sánta (Péter) – Szűcs (Bárány), Lukács (Bárdos), Brondics, Deme, Szaffián (Balázsi), Petics, Kovács, Tudja, Sándor, Hokk. Megbízott edző: Resán Attila.

Gól: Juhász, Lakatos, illetve Sándor 3, Lukács 2, Bárdos, Petics. Ifi: 4-6.

Marincsák Viktor: – Gratulálunk a Kemecsének a mai eredményhez, Újfehértónak pedig a bajnoki címhez! Én a szezont értékelem, melyért hálásak vagyunk a Polgármester asszonynak, támogatóinknak, és mindenkinek, aki közénk akart tartozni a jegyszedőktől kezdve a rendezőkig, szertárosig, és a legjobb szurkolótábornak, amely imádja ezt a csapatot! Úgy érzem, ez a legfontosabb, mert ez így lett egy kerek egész, hogy mindenki szívvel-lélekkel végzi a munkáját, és fontos láncszeme ennek a közösségnek! Minden sportbarátnak jó pihenést kívánok! Hajrá ibronyiak!!

Resán Attila: – A második félidei játékunk alapján ekkora különbséggel is megérdemelt a győzelem. Még annyit fűznék hozzá, hogy a nagyon gyenge játékvezetői teljesítmény egy ilyen harcos meccshez nem jól párosul.

A bajnokság végeredménye

1. Újfehértó 30

26 1 3 88-21 79

2. Kemecse 30

24 5 1 114-18 77

3. Rakamaz 30

22 3 5 114-331 69

4. Apagy 30

18 4 8 108-53 58

5. Nyíribrony 30

16 6 8 81-54 54

6. Kállósemjén 30

16 6 8 58-46 54

7. Nagykálló 30

15 4 11 100-46 49

8. Kótaj 30

13 5 12 72-55 44

9. Nyírlugos 30

13 3 14 70-68 42

10. Encsencs 30

11 6 13 57-70 39

11. Levelek 30

11 3 16 45-73 36

12. Napkor 30

7 6 17 38-95 27

13. Kálmánháza 30

6 1 23 45-110 19

14. Nyírbéltek 30

5 4 21 24-86 19

15. Tiszalök 30

5 1 24 25-108 16

16. Nyírtelek 30

3 – 27 24-127 9

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában