foci

2019.06.18. 15:23

Noel különdíja az Eötvös csapataranya mellé

Az ifjú nyíregyházi focisták remekeltek a diák­olimpia-döntőn.

Az iskolában dr. Komáromi István igazgató és dr. Szabó Tünde is köszöntötte a bajnokokat | Fotó: Szathmári Andor

Fotó: Szathmári Andor

Arannyal tértek haza a Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium ifjú focistái Szombathelyről.

Hat győzelem

A közelmúltban a vasi város adott otthont a labdarúgó-diák­olimpiának. A II. korcsoportúaknál a húsz résztvevőt négy csoportba osztották, a nyíregyházi együttes a hét meccséből hatot megnyert, mindössze a csoportkörben ikszelt.

Az iskolában dr. Komáromi István igazgató és dr. Szabó Tünde is köszöntötte a bajnokokat | Fotó: Szathmári Andor

A bajnoki cím mellett egy különdíjjal is gazdagodott a csapat, hiszen a legjobb játékosnak Asztalos Noelt választották. Múlt pénteken az iskolában dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár is gratulált a srácoknak és edzőjüknek a szép sikerhez.

KM


Labdarúgás: II. korcsoportos diákolimpia

Csoportmérkőzések: Eötvös–Komárom: 6–1, –Szekszárd: 5–2, –Kazincbarcika 1–0, –Debrecen 3–3. A legjobb 8 között: Eötvös–Siófok 6–1.Elődöntő: Eötvös–Kecskemét 7–1. Döntő: Eötvös–Békéscsaba 4:0.

A végeredmény: 1. A Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium (Asztalos Noel, Bába Péter, Baksa Benjámin László, Bogár Péter, Fábián Boldizsár, Halkó Henrik, Hegedüs Bence, Madura János és Piros Máté, testnevelő-edző: Szécsi Zsolt), 2. Békéscsaba, 3. Szolnok, 4. Kecskemét, 5. Kazincbarcika, 6. Siófok, 7. Nagykanizsa, 8. Veszprém, 9. Debrecen, 10. Eger, 11. Budapest 18. ker., 12. Székesfehérvár, 13. Dunakeszi, 14. Mosonmagyaróvár, 15. Komárom, 16. Szeged, 17. Szombathely, 18. Szekszárd, 19. Szécsény, 20. Kozármisleny.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában