marci

2019.06.16. 16:36

Sajnos ugyanaz a vége, mint egy esztendeje

Az adogatógép Milos Raonic ismét megállította Fucsovics Marcit a stuttgarti tornán.

Pénteken képernyőre került Fucsovics Márton. A stuttgarti ATP 250-es füves tenisztorna negyeddöntőjében a világranglistán 52. nyíregyházi teniszező a kanadai Milos Raonic (17.) ellen lépett pályára.

Jól kezdődött

Egy esztendeje ugyanitt találkoztak, akkor a 18 éves kanadai nyert 2:0-ra. Jól indult a pénteki meccs. Marci egy ásszal kezdett, majd ellenfele kiütötte a pályáról a labdát.

Jöttek a kettős hibák

A folytatás már a kanadaié volt, hiszen 30:40-nél Marci kettős hibát vétett, majd elveszítette első adogatójátékát. Sajnos ez ebben az etapban elegendő is volt Raonicnak, aki végül jobban koncentrálva 37 perc alatt egy röptével lezárta a szettet, amit 6:4-re nyert.

A második etap már nagyobb küzdelmet hozott, 3:3 után a babonás hetedik játéknál Raonic ismét brékelt, majd hozta saját adogatójátékát. Marci ugyanezt tette, aztán újra jött a kanadai, aki láv­gémmel zárta le szintén 37 perc alatt a szettet, és most is 2:0-ra nyerte a találkozót.

Most a kanadainál volt az ász

A találkozón tizenegy ászt ütő kanadai a folytatásban is magabiztosan hozta saját adogatásait. Fucsovics viszont többször is elbizonytalanodott, ezt bizonyítja a hét kettős hibája is.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában