NB I

2019.07.16. 09:18

A bajnokságot és a gólyát is várja

A Kisvárda csapatkapitánya nagyrészt itthon töltötte a nyarat.

 

Ahogy vége lett a 2018–2019-es NB I.-es szezonnak, a Kisvárda Master Good játékosai a következő héten szét is röppentek. Persze a szónak csak annak az értelmében, hogy a légiósok hazamentek a családjukhoz, esetleg nyaralni utaztak. A csapatkapitány, Lucas az idén az utóbbit választotta, és Brazília helyett keletre, a törökországi Antalya felé vette az irányt.

– Ezen a nyáron nem mentünk haza Brazíliába, mert a bajnokság vége előtt három hétig itt voltak a szüleim – mesélt nyári élményeiről Lucas. – Az idén Törökországba utaztunk el a gyerekekkel és a feleségemmel.

Lucas Törökországban nyaralt a családjával

Tökéletes volt a nyaralás, feltöltött a napsütés és a tenger. Utána már Magyarországon töltöttük a nyarat, de itthon is utazgattunk még. Élveztük a szabadságot. Most tökéletesen elég volt az idő, bő egy hónapot pihenhettünk, ennél sokkal kevesebb szokott lenni.

Pozitív a véleménye

A várdaiak alapembere valószínűleg néhány hónapon belül látja újra a szüleit. Szükség is lesz a segítségükre, ugyanis hamarosan újabb taggal bővül a kétgyermekes apuka családja.

– Még nem tudjuk, hogy mikor jönnek legközelebb, mert szeptember végén születik meg a harmadik gyermekem – mondta büszkén a középpályás. – Egyébként is a gyerekekről szól minden, most pedig jön a kislány, erről szól ez a nyár, hogy felkészüljünk az érkezésére.

Lucas persze a futballra is százszázalékosan koncentrál, három hete készül társaival a következő idényre. Mint ismert, Miriuta László személyében új vezetőedzője van a gárdának, ám a csapat gerince egyben maradt, így a bennmaradást kiharcoló együttes tapasztaltabban vághat neki az új bajnokságnak.

– Nagyon nagy előny, hogy majdnem teljesen együtt maradt a csapat. Nyilván minden évben kell egy kis vérfrissítés, jött már három játékos, és szerintem jön is még. Új edzőnk van, aki más koncepcióval dolgozik, ilyenkor neki is szoknia kell még minket, és fordítva is igaz ez, de nagyon pozitív a véleményem az eddigi felkészülésről, bízom benne, hogy nem lesz olyan nehéz szezonunk, mint az előző volt – zárta szavait Lucas.

MK

 

Ezek is érdekelhetik