Emlékverseny

2019.07.04. 08:55

Jó szem és biztos kéz kell a sikerhez

Szombaton ismét megrendezik a Milotay Gábor-emlékversenyt a kabalási lőtéren.

A hagyományokhoz híven az idén is megrendezi a koronglövészetet szeretők számára a Milotay Gábor-emlékversenyt a kabalási lőtéren az Országos Magyar Vadászkamara Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szervezete. A nevezési díjas verseny július 6-án 9 órakor kezdődik, regisztrálni 8 órától lehet. Az érdeklődők előzetesen az [email protected] e-mail-címen vagy telefonon (06-42/311-246) jelentkezhetnek.

Négy kategóriát indítanak

A versenyt 50 korongos, korongvadász rendszerben rendezik meg, a két rotte kottája eltérő lesz. A döntőbe az összesítésben legtöbb pontot szerzett 5 versenyző kerül. A döntő 25 korongos, ahol 5 korongonként esik ki a legkevesebb találatot elért versenyző.

A döntőben a találatok pontszáma összeadódik.

Az érdeklődők amatőr, profi, veterán és hölgy kategóriákban indulhatnak, de az egyes kategóriák függnek az indulók számától is.

A gyakorlásra előző nap, július 5-én lesz lehetőség 12 és 16 óra között. A gyakorláson egy rotte lőhető. Aki befizeti a másnapi verseny nevezési díját, ingyen gyakorolhat, aki nem szándékozik a versenyre nevezni, az térítés ellenében gyakorolhat. A szervezők a versenyen ebéddel vendégelik meg a valószínűleg megfáradt, de élményekben gazdagodott indulókat.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában