Universiadé

2019.07.11. 18:13

Robi ott lesz a döntőben

A nyíregyházi diszkoszvető biztosan teljesített a szintet.

Miként arról beszámoltunk a női röplabda válogatottunk csütörtökön sete 3:0-ra kikapott a házigazda olaszoktól a nápolyi Universiadén. A nyíregyházi Tóth-nővéreket (Fruzsi és Dalma) soraiban tudó válogatott pénteken a bronzéremért a japánokkal mérkőzik.

A vízilabdázóknál a nők 7–4-re megverték az ausztrálokat és pénteken az oroszokkal játszanak a fináléért. A férficsapat szintén bejutott a legjobb négy közé a japánok 18–3-as legyőzésével, ellenfele a szombati elődöntőben az Egyesült Államok lesz. A női kosárlabdázók a 10. helyen végeztek, mivel a helyosztón 75–44-re kikaptak a finnektől.

Szikszai Róbert a nápolyi Universiadén

Szerencsére nem mondott csütörtököt Szikszai Róbert. A Nyíregyházi Egyetem hallgatója, a Nyíregyházi Sportcentrum diszkoszvetője csütörtökön a selejtező A-csoportjában az ötödik helyen végzett 58.47-es eredménnyel.

A lényeg az, hogy az 55 méteres szintet biztosan teljesítette és bekerült a szombati fináléba, amikor tizenketten próbálkozhatnak.

Valamennyi diszkoszvető kifogásolta, hogy a dobókör nagyon csúszós, ez is oka szerény eredményeknek. A szervezők ígéretet tettek arra, hogy megpróbálják orvosolni a problémát.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában