kézilabda

2019.08.03. 09:29

Sikerült megfordítaniuk a mérkőzést

A második félidőben már jobban ment a játék a vendégeknek.

Fotó: kisvardaikezi.hu

Pénteken lejátszotta második felkészülési mérkőzését is a Kisvárda Master Good SE NB I.-es csapata. A múlt pénteki látogatást viszonozva Nagybányán lépett pályára a szabolcsi gárda a helyi román élvonalbeli alakulat ellen. Bakó Botond, a szabolcsiak mestere értékelte lapunknak a meccset.

Komoly fegyvertény

– A mérkőzés képe alapján azt kell mondjam, hogy ma sokkal fáradtabbak voltunk, mint a múlt heti összecsapáson. Fejben és lábbal is sokkal lassabbak voltunk az első fél­időben, és a védekezésünk is bizonytalanabb volt, főleg az első 15-20 percben. Fordulás után sikerült megfordítanunk a mérkőzést, és a hajrára már mi fordultunk vezetéssel.

A meccs ezen periódusában már jobban kézilabdáztunk, a győzelemnél azonban fontosabb volt, hogy hátrányban nem adtuk fel, harcoltunk, küzdöttünk, és végül a magunk javára billentettük a találkozót. Ebben az állapotban, délelőtti edzés, majd utazás után, viszonylag kevés játékossal ez komoly fegyvertény volt.

BB

 


Kézilabda

Baia Mare–Kisvárda 24–25 (15–11)

Nagybánya, 441 néző.

Kisvárda: Pásztor – Orbán 3, Habánková 1, Radojevics 3/1, Milanovics–Litre 2, Petika 1, Milosevics 2. Csere: Lajtos (kapus), Siska 7/3, Soltész 1, Dombi 3, Udvardi 1, Dajka 1., Smid. Edző: Bakó Botond. Kiállítások: 4, illetve 6 perc. Hétméteresek: 3/1, illetve 5/4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában