Nézz körbe 360 fokban!

2019.09.12. 12:26

360 fokos videó: Streetball a város szívében

Újra streetball versenyt rendeztek Nyíregyházán: a Kossuth tér szinte minden szegletében ostromolták a palánkokat a játékosok.

Bár vasárnap reggel még esőre állt az idő, nem vette el a kosárlabdaszerető nyíregyháziak kedvét: tele volt a Kossuth tér streetball játékosokkal.

– A streetball verseny egy országos rendezvény, a nyíregyházi az utolsó volt a vidéki helyszínek közül – mondta el Sitku Ernő, a Nyíregyházi Sportcentrum sportigazgatója. – A hétvégén Budapesten, a Városligetben lesz a döntő, ahol a nyíregyházi győztesek is játszanak majd.

A sporteseményen kilenc korosztályban, a „kenguruktól” a felnőttekig játszottak a csapatok. A huszonhárom éves kor alattiak a 3x3-as kosárlabda, a felettiek pedig az eredeti streetball szabályok szerint küzdöttek meg egymással. Összesen hatvan csapat kétszáznegyven versenyzője vett részt a megmérettetésen.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában