mennyei

2019.09.07. 17:22

„A falunapon feledtetjük a kudarcot”

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport ötödik fordulójában két mérkőzést játszottak szombaton.

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoport ötödik fordulójában két mérkőzést játszottak, míg a Nyírerdő csoportban egy találkozóra került sor szombaton.

Pannónia Zrt. csoport

Geszteréd-Kótaj 0-3 (0-1)

Geszteréd, 100 néző, v.: Lippai.

Geszteréd: Bacsó-Horváth, Papp (Kiss), Szilágyi J. (Nyeste) , Balázsi, Lovas (Gilányi), Géczi, Mikó, Szilágyi Z., Nagy (Dobos), Serbán. Játékos-edző: Géczi Péter.

Kótaj: Kanócz-Fabu, Hangácsi, Karacs, Huncsik (Czeczeli), Sárközi (Ferenczi), Lukács (Vass), Szitai, (Rácz), Tóth (Szabó). Edző: Seregi Mihály.

Gól: Tóth, Hangácsi, Sárközi. Kiállítva: Kanócz (45. p.) Ifi: 2-0.

Géczi Péter: – Megérdemelten nyertek a vendégek, mi pedig a falunapon feledtetjük a kudarcot.

Seregi Mihály: – Győzelmünkkel megzavartuk a falunapot. Amihez jó szórakozást kívánunk nekik. Sikerünk ellenére meg kell jegyeznek, hogy a meccsen történt egy-két játékvezetői tévedés. Véleményem szerint kapusunkat jogtalanul állították ki.

Tiszavasvári-Encsencs 8-2 (2-1)

Tiszavasvári, 70 néző., v.: Szikszai.

Tiszavasvári: Susánszky-Szolyka T., Mészáros (Gyurján), Huszti (Gyákum), Lakatos (Veres), Bakos (Nagy I.), Bodnár, Szolyka G., Száraz (Holozsnyák), Ujj, Bolgár. Játékos-edző: Nagy István.

Encsencs: Szvára-Horánszki, Nagy (Bíró), Sós, Varjasi, Tallódi (Vass), Radnai, Kiss Á., Kiss Z. (Bécsi), Bíró L., Bíró Zs. Megbízott edző: Szabó Sándor.

Gól: Ujj 2, Nagy I. 2, Veres, Bolgár, Bakos, Szolyka G. Ifi: 10-4.

Nagy István: – A mérkőzés elején ellenfelünk ránk ijesztettek, de csapatomnak helyén volt a szíve és úgy játszottunk, ahogy ez elfogadható ettől a csapattól. Gratulálok Veres Bence első felnőtt góljához.

Szedlár János: – Megérdemelten nyert a hazai csapat. Tartalékos csapatunk hatvan percig tartotta magát, utána már csak a különbség volt kérdéses.

Nyírerdő csoport

Tuzsér-Demecser 1-2 (1-0)

Tuzsér, néző, 250 v.: Ésik.

Tuzsér: Nagy-Balogh, Koszta, Farkas (Jónás D.), Iván (Sztojkó), Setét (Balogh A.), Balogh Zs., Jónás II. Kálmán, Jónás I. Kálmán (Balogh M.), Szőke Zoltán (Szabó). Edző: Szabó István.

Demecser: Fintor-Kiss M., Kiss T., Varga, Kantár (Lakatos), Vantyuch, Csire (Illés), Gombkötő Z., Herceg (Kocsis), Boldi, Gombkötő S. Játékos-edző: Gombkötő Sándor.

Gól: Setét, illetve Varga, Vantyuch. Ifi: 7-4.

Szabó István edző: – Az elmúlt héten azt nyilatkoztam a vajai meccs után, hogy nem érdemeltünk vereséget, ezen a találkozón viszont az egy pontot sem érdemeltük volna meg. Minden csapatrészünk gyengén teljesített, ennek csak vereség lehetett a vége. Dolgozunk tovább.

Gombkötő Sándor: – Ha minőségben és mennyiségben megvagyunk, akkor bárki ellen képesek vagyunk pontokat szerezni. Sikerünk értékét növeli, hogy egy nagyon jó erőkből álló Tuzsért sikerült megvernünk. Így azért másabb a leányzó fekvése!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában