Kisvárda Master Good

2019.09.19. 15:46

A Várkerti Vitézek véleménye a Cseri-esetről

A drukkerek szerint az elégtelen játékvezetésnek köszönhetően harapóztak el az indulatok a meccsen.

A szombati Kisvárda Master Good–Mezőkövesd élvonalbeli bajnokit követően szemtanúk szerint atrocitás érte Cseri Tamást, a kövesdiek játékosát, aki korábban a kisvárdaiaknál játszott.

A VIP-parkolóban történt

A csakfoci.hu-n megjelentek szerint a meccs után Cserit szidalmazták, majd a végén az egyik szurkoló meglökte a VIP-parkolóban, a rá váró 5 éves kislánya és terhes felesége szeme láttára. Az esetről a kisvárdai klub szurkolói közleményt adtak ki.

„A Várkerti Vitézek, a Kisvárda Master Good FC szurkolói csoportja hivatalosan elhatárolódik az elmúlt napokban a magyar sportsajtóban megjelent hírektől, miszerint klubunk szurkolói bántalmazták volna Cseri Tamást, csapatunk volt, a Mezőkövesd jelenlegi játékosát! Szurkolóinkra soha nem volt jellemző, hogy az ellenfél játékosát bármilyen formában fizikálisan bántalmazzák. Az elmúlt napok történéseit a csapatunk és annak szurkolóinak folyamatos lejáratásának tekintjük, ezért nem tudunk szó nélkül elmenni mellette!„

Jobb volt a vendégcsapat

”Természetesen elismerjük a mezőkövesdi győzelmet, mivel ezen a mérkőzésen jobban játszottak, mint csapatunk, bár amellett se szeretnénk elmenni szó nélkül, hogy az elégtelen játékvezetésnek köszönhetően harapóztak el az indulatok a mérkőzés közben. Méltatlannak tartjuk, hogy a sajtóban csak Cseri Tamás és klubja véleménye jelenik meg! Ha történt is bármilyen atrocitás, az csak a játékos és az adott ember közötti nézeteltérés miatt történhetett. Nem fedi a valóságot az sem, hogy ha esetlegesen történt is valami, az Cseri Tamás családjának szeme láttára történt volna. Pontosan ezért méltánytalannak tartjuk az egész „ügyet”, ezért Cseri Tamást arra kérjük, fejezze be a sárdobálást, a magyar sportmédia munkatársait pedig, hogy hozzák le közleményünket! Tisztelettel: Várkerti Vitézek Szurkolói Csoportja”.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában