mennyei

2019.09.08. 20:03

„Amit a kupameccsen adott a sors, azt úgy érzem, most elvette”

A Tiszántúli takarék megyei I. osztály 5. fordulójában négy mérkőzést játszottak vasárnap.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 5. forduló

Újfehértó-Nagyecsed 2-2 (1-0)

Újfehértó, 250 néző, v.: Nagy L.

Újfehértó: Gégény – Kerecsen, Csizmarik, Seres (Tóth), Boros (Zámbó R.), Petics, Mogyorósi (Marinka), Zámbó D., Daróczi, Pallai, Szigeti. Edző: Piskóti Zsolt.

Nagyecsed: Sarkadi Zs. – Sarkadi G., Zámbó K., Marinasz (Ádámszki), Ascsillán, Nyíri, Homann, Bulyáki K., Bulyáki A. (Papp), Kóka, Török. Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Küzdelmes, hajtós mérkőzésen, a hazaiak talán közelebb álltak a győzelemhez, de a végén nekik kellett örülni a döntetlennek.

Gól: Petics 2, illetve Papp 2. Ifi: 5-5.

Piskóti Zsolt: – Amit a kupameccsen adott a sors, azt úgy érzem, most elvette. Ettől függetlenül a végén mi örültünk a döntetlennek. Köszönjük a szurkolók biztatását és a mérkőzés utáni főzésüket!

Ádámszki Róbert: – A kupameccs után jó iramú mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Kisvárda II.-Vásárosnamény 0-1 (0-1)

Kisvárda, 150 néző, v.: Király.

Kisvárda II.: Zöldesi – Elek, Sassá, Szőr (Ötvös), Atamasz (Ivancso), Bíró, Himics, Riznicsenko (Illés), Anderson Pico, Hej, Baranyai. Edző: Nagy Sándor.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Berec, Illés, Lyáh, Dascal, Deskó (Danku), Fehér, Bancsi, Schmidt, Szabó. Edző: Madalina György.

Gyenge hazai teljesítmény, megérdemelten vendégsiker.

Gól: Lyáh.

Nagy Sándor: – Gratulálunk a Naménynak, megérdemelten nyerte meg a mérkőzést!

Madalina György: – Jobb képességű labdarúgók játszanak a Kisvárdában, ez a mérkőzésen labdabirtoklásban megmutatkozott, viszont az első félidőben kihagyott tizenegyes és a gólhelyzetek után hősiesen védekeztünk és rászolgáltunk a győzelemre.

Balkány-Nyírgyulaj 1-4 (0-2)

Balkány, 400 néző, v.: Sipos.

Balkány: Zán – Bátyi, Müller, Petruska (Huszár), Misák (Onisziko), Belényesi, Csatári, Varga, Szabó (Lakatos), Angyal, Patalenszki. Játékos-edző: Belényesi Miklós.

Nyírgyulaj: Oláh – Scheibli (Gömze), Kiss, Tóth, Kovács, Haburcsák (Fekete), Mezei, Vass, Bagi, Buka, Kállai. Edző: Lukács Tibor.

A Gyulaj jobb helyzetkihasználásnak köszönhetően aratott győzelmet.

Gól: Belényesi, illetve Mezei 2, Kállai, Kovács. Kiállítva: Müller (86.). Ifi: 0-7.

Belényesi Miklós: – Gratulálunk a Nyírgyulajnak! Nagyon jó csapatuk van, sajnos, számunkra ennyi volt a meccsben. Próbáljuk a pozitívumokat megtalálni, és készülünk az Ibrány ellen.

Lukács Tibor: – Az első harminc percben nagyon jól játszottunk, utána a hazaiak átvették az irányítást, de a második játékrészben már nem volt kérdés a mérkőzés végeredménye.

Nagyhalász-Tarpa 2-2 (1-0)

Nagyhalász, 250 néző, v.: Fehér.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Pap, Ladányi, Bartha, Kató, Hudák, Nagy, Simon, Tóth, Mátrai. Játékos-edző: Ludánszki István.

Tarpa: Illés – Lakatos, Balogh, Fejes, Törtei, Rácz, Rozman (Dudics), Kacsó, Vitéz (Djacsenko), Gál, Cip. Edző: Márton István.

Jó iramú mérkőzésen döntetlen született.

Gól: Kató, Simon, illetve Rozman (11-esből), Djacsenko.

Ludánszki István: – Bántó egy kicsit ez a meccs, ugyanis helyzetek alapján nyernünk kellett volna. Az meg, hogy hazai pályán szinte minden ítélet ellenünk szólt, arra nem találok szavakat, nagyon rossz volt átélni.

Márton István: – Hektikus mérkőzésen a játékunk nem volt az igazi, de akaratuknak köszönhetően megérdemelten szereztünk egy pontot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában