Mennyei megyei I.

2019.09.21. 18:31

Három gól a pici Dominiknak

„Sokszor fegyelmezetlenül és dekoncentráltan játszottunk.”

Nyírmeggyes-Fehérgyarmat 4-2 (2-2)

Nyírmeggyes, 300 néző, v.: Kosztyu.

Nyírmeggyes: Hajzer – Hornyák (Szép), Szántó, Török Paragh, Éles, Batizi Pócsi (Rézműves), Sitku, Gózner, Nemes, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Fehérgyarmat: Szűcs – Farkas, Orosz (Geletey), Ács (Imre), Popovics, Barta, Mócsán, Bobal (Kóczé), Antal, Szatke, Kovács. Megbízott edző: Imre Zsolt.

A látottak alapján nem meglepő és megérdemelt a sok helyzetet kidolgozó meggyesiek győzelme, még egy kihagyott büntető is belefért.

Gól: Gózner 3, Nemes, illetve Kovács 2.

Körmös Miklós: – Ma Gózner Karcsi nem csak újdonsült apuka volt a pályán, hanem igazi vezéregyénisége a csapatnak. Ezt a győzelmet családjának és a pici Dominiknak ajánljuk, gratulálok a játékosaimnak.

Imre Zsolt: – Két kulcsjátékosunk hiányát nem bírta le a csapat, a hazaiak sokkal jobban akarták a győzelmet, mi sokszor fegyelmezetlenül és dekoncentráltan játszottunk. Megérdemelt a meggyesi győzelem.

Tiszakanyár-Vásárosnamény 2-5 (2-2)

Tiszakanyár, 150 néző, v.: Takács.

Tiszakanyár: Révész – Bacsó, Ujj (Kovics), Tóth, Bodnár, Varga (Nagy), Vicickó (Maklári), Illés A., Rézinger, Jánvári, Soós. Megbízott edző: Háda Tivadar.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Daszcal, Illés P., Lyáh, Zán (Filep), Deskó (Berec), Fehér, Bancsi, Schmidt (Udvarhelyi), Szabó. Edző: Madalina György.

Második félidei jó játékával megérdemelten győzött a vendégcsapat.

Gól: Zán (öngól), Rézinger, illetve Deskó 2, Szabó 2, Schmidt. Ifi: 4-6.

Háda Tivadar: – Megyünk tovább!

Madalina György: – Korán megszereztük a vezetést, ami sajnos nem tartott ki a félidő végéig, mert az ellenfél fordított. A második játékrészben már összeszedettebben és erőteljesebben játszottunk, megérdemelten nyertünk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában