mennyei

2019.09.29. 18:24

Ibrányi siker a forduló rangadóján

A labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 8. fordulójában négy mérkőzést rendeztek vasárnap.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály

Mándok–Nyírmeggyes 4–0 (2–0)

Mándok, 150 néző, v.: Gergely S.

Mándok: Vasas – Balogh, Dallos, Phrakonkham, Baglyos, Szabó, Sipos (Ráduly), Fodor, Pallai, Győri (Veres), Vezdel (Dancs). Edző: Kiss Gábor.

Nyírmeggyes: Hajzer (ifj. Körmös M.) – Hornyák, Szántó, Török, Paragh, Éles, Batizi-Pócsi, Sitku (Nagy), Gózner, Nemes (Rézműves), Drabik (Szőke). Edző: Körmös Miklós. Megérdemelt győzelmet arattak a hazaiak. Gól: Győri, Fodor, Vezdel, Dallos L. Ifi: 1-5.

Kiss Gábor: – Szeretném megköszöni a nyírmeggyesieknek, hogy elfogadták az időpont változtatást. A mérkőzést megérdemelten nyerték meg a fiúk ilyen különbséggel is.

Körmös Miklós: – Ennyivel jobb volt Mándok, felemelt fővel megyünk tovább!

Kisvárda II.-Nagyhalász 1-2 (1-1)

Kisvárda, 200 néző, v.: Resán.

Kisvárda: Zöldesi – Avetiszian, Cukalasz, Gyüre (Ötvös), Szőr, Lusánszki (Tóth), Nahirnij (Molnár), Barta (Újvári), Riznyicsenko (Illés), Kimik, Szevernyov. Edző: Nagy Sándor.

Nagyhalász: Dukát – Csáki, Pap, Kató, Hajzer, Hudák, Nagy (Ludánszki), Simon, Tóth (Bognár), Varga (Tóth), Mátrai (Barzó). Játékos-edző: Ludánszki István. Végig a hazaiak akarata érvényesült, de két pontrúgás megpecsételte a sorsukat. Gól: Szevernyov, illetve Nagy, Pap.

Nagy Sándor: – Zene mérkőzésen nem a jobbik csapat nyert. Egy nullás vezetésünknél száz százalékos ziccert hibáztunk. Sajnos, az első félidő végén és a második elején két pontrúgásnál – ez utóbbi vitatható volt – bealudtunk, utána jogos piros lappal emberhátrányba kerültünk, igaz, ezt egy ütés előzött meg, amit az én játékosom rúgással törlesztett. Tíz emberrel is mi domináltunk, több lehetőségünk volt, óriási bravúrt fogott az ellenfél kapusa. Sajnálom a fiúkat, de amit a sors elvett, azt majd visszaadja nekünk.

Ludánszki István: – Minden győzelemre és minden pontra szükségünk van ebben a helyzetben. Gratulálok a srácoknak, hogy megtettek mindent a győzelemért!

Fehérgyarmat-Balkány 4-2 (1-1)

Fehérgyarmat, 200 néző, v.: Király.

Fehérgyarmat: Jakocska – Farkas, Lakatos (Bobal), Orosz, Ács (Varga), Barta, Mócsán, Antal, Szatke, Kóczé (Imre), Kovács (Geletey). Edző: Harbula Balázs.

Balkány: Zán – Bátyi (Petruska), Müller, Misák, Belényesi, Varga, Csehil, Szabó, Csatári (Huszár), Angyal (Sándor), Szabó (Onisziko). Játékos-edző: Belényesi Miklós. „Uff én beszéltem” – mondta Ülőbika, s ülve maradt. „Uff, mi futballoztunk” – mondták a fehérgyarmati játékosok és megnyerték a mérkőzést. „Az élet megy tovább, én meg jövök szembe” – énekelte a Bikini. Nincs más hátra mint előre, ezen az úton kell továbbmenni. Tanítani való játékvezetés mellett megérdemelt hazai győzelem. Gól: Bobal 2, Barta, Lakatos, illetve Belényesi 2. Ifi: 6-0-nál félbeszakadt.

Harbula Balázs: – Isten tudja, mikor vertük meg utoljára a Balkányt! A négy gól mellett kihagytunk egy tizenegyest, két kapufát lőttünk és három ziccer is kimaradt, ettől függetlenül nagyon kreatívan futballozó ellenfelet győztünk le.

Belényesi Miklós: – Gratulálok az ellenfélnek, teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést, Köszönöm Zán Krisztiánnak, hogy ilyen napot fogott ki és négy gólon tartotta az ellenfelet.

Ibrány-Nyírgyulaj 4-3 (3-0)

Ibrány, 300 néző, v.: Valu.

Ibrány: Kopasz – Bernáth (Boros), Nagy, Csáki, Gergely (Majoros), Kovács, Jeddi, Somogyi M. (Viszokai), Farkas, Haburcsák K. (Pápa), Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

Nyírgyulaj: Oláh (Kincses) – Scheibli (Kállai), Fekete, Kovács (Tóth), Haburcsák (B.), Mezei, Vass, Bagi, Czerula, Buka, Kiss. Edző: Lukács Tibor. A hazaiak a végére maguknak tették nehézzé a mérkőzést. Gól: Somogyi M. 2, Jeddi, Bernáth, illetve Fekete 2, Kállai. Ifi: 1-0.

 

Kiss Tamás: – Hatvanöt percig nagyon jól futballoztunk, a játék minden elemében felülmúltuk az ellenfelünket, viszont a mérkőzés utolsó harmadában saját butaságainkkal felhoztuk a Nyírgyulajt. Ettől függetlenül gratulálok az egész csapatnak, összességében megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.

Lukács Tibor: – Folytattuk a múlt heti gyenge játékunkat, ami viszont biztató, hogy nulla négyről is visszajöttünk a mérkőzésbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában