Nyírbátori ASE

2019.09.25. 17:58

Mérföldkőhöz érkeztek Bátorban

A partneri megállapodás eddigi munkájuk elismerése is egyben.

Új fejezetéhez érkezett a Nyírbátori ASE, az eddig is eredményes klub keddtől a Magyar Asztalitenisz Szövetséggel is partneri viszonyt ápoló Joola hivatalos edzőközpontja lett, valamint ekkor írta alá a céggel kiemelt támogatói szerződését Tölgyes Dorottya is.

Ebből az alkalomból gyűltek össze a Győrfi Tibor-edzésközpontba versenyzők, a klub vezetői és az érdeklődők.

Máté Antal, Nyírbátor polgármestere köszöntőbeszédében arról beszélt, hogy a klubnál egyvalami mindig állandó, ez pedig a változás. Örömmel tölti el, hogy évről évre fejlődnek, és szinte mindig kiemelkedően teljesítenek a nemzetközi és a hazai versenyeken.

– Cégünknek fontos, hogy olyan helyeken legyen jelen, ahol az asztaliteniszt magas szinten művelik, és eredményesek. A főváros után szinte Nyírbátor az első számú vidéki bázisa a sportágnak, ahol magas színvonalú munka folyik, valamint az utánpótlás-nevelésre is kiemelt figyelmet fordítanak – mondta dr. Laczkó Tamás, a Joola Asztalitenisz Kft. tulajdonos-ügyvezetője.

– A legjobb minőségű versenyasztalokon, mezeken, labdákon, borításokon kívül széles körű kapcsolatainkkal is segítjük a klubot. A jövőben nemzetközi edzőtáborok helyszíne is lehet Nyírbátor, ahol mindent kielégítő infrastrukturális feltételek mellett zavartalanul végezhetik munkájukat az itt táborozó csapatok – fogalmazott dr. Laczkó Tamás.

– Óriási dolog számunkra, hogy a Joola érdemesnek talált minket az együttműködésre, ez egyfajta visszaigazolás számunka az itt folyó szakmai munkáról. Az asztalokon, mezeken kívül a legnagyobb segítség, hogy kapunk borításokat és labdákat, mert ebben a sportágban ennek jelentős költsége van. Ez a státusz egyfajta garanciát ad arra, hogy az idelátogató csapatok minőségi körülmények között készülhetnek – mondta Csekő Sándor, a Nyírbátori ASE szakosztályvezetője.

Gyári borítással játszhat

Tölgyes Dorottya, a klub versenyzője olyan 2 éves, kiemelt támogatást írt alá a céggel, amilyet eddig csak felnőtt versenyzőkkel kötött a Joola.

– Nagyon örülök a támogatásnak, ezentúl nem lesz gondom felszerelésre, és ezután gyári borítással játszhatom, ami ugyan rövidebb életű, viszont abban a rövidebb időben sokkal jobb, mint a szériaborítás. A szerződésnek köszönhetően ezután több külföldi edzőtáborban tudok részt venni, ami nagyon fontos a fejlődésem szempontjából – mondta Tölgyes Dorottya.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában