Megye II.

2019.09.01. 19:30

„Nem tudtuk, hogy az új szabály szerint a játékos nyugodtan kimehet a nézőtérre és csapattársának a rokonát ütheti”

A labdarúgó megyei II. Pannónia Zrt. csoportjában hét mérkőzést játszottak vasárnap.

Rakamaz-Nyírbéltek 10-0 (4-0)

Rakamaz, 200 néző, v.: Mónus.

Rakamaz: Simkó – Kacsúr, (Károlyi), Tóth, Kántor, Bagoly, Venczel, Galambosi, (Dudás M.), Dudás, Málik, (Anderka), Szívós, (Czikó), Cseh. (Dinó). Edző: Veigli Géza.

Nyírbéltek: Kecskés – Balogh Z., (Ugyan), László, Balogh L., Szatmári, (Kósa), Tóth, Dobos, (Rácz), Gyarmati, (Kevert), Kurucz, (Zatureczki), Mándi, Sárga. Edző: Tóth Tibor.

Gól: Galambosi 2, egyik (11-es), Venczel, Anderka 2-2, Szívós, Károlyi, Dudás B., Dinó. Ifi: 7-0.

Veigli Géza: – Minden elismerésem a fiúké ebben a hőségben végig hajtották a mérkőzést. Meg is lett az eredménye. További sok sikert Tóth Tibinek és csapatának.

Tóth Tibor: – Óriási különbség volt a két csapat között, mint ég és föld. Ez a mai mérkőzés magas volt nekünk, mint síkvidéki parasztgyereknek a Tokaji hegy. A meccs értékelésébe nem megyek most bele.

Encsencs-Kállósemjén 1-4 (0-0)

Encsencs, 100 néző, v.: Lucsik.

Encsencs: Szvára – Horánszki, Biró, (Kiss), Varjasi, Balogh, Kiss, Csörgő, Konyha, Sós, Bíró, (Tallódi), Küzmös. (Radnai), Edző: Szedlár János.

Kállósemjén: Jenei – Erdei, (Mészáros T.), Marozsán Zs., Kóth, Hamza, Szabó, (Zsíros), Marozsán M., (Bencs), Vass, (Páll), Docsa, Dengi, (Mészáros Á.), Lábas. Edző: Mészáros Ákos.

Gól: Balogh, illetve Lábas 3, Hamza. Ifi: 2-3.

Szabó Sándor: – Nagyon gyenge hazai produkció. A kapusunk védéseinek köszönhetően nem lett nagyobb gólkülönbség.

Mészáros Ákos: – Végig irányítás alatt tartottuk a mérkőzést. Megérdemelt győzelem, korrekt játékvezetés mellett. Győzelmünket az elnök úrnak ajánljuk.

Kálmánháza-Tiszavasvári 1-2 (0-1)

Kálmánháza, 100 néző, v.: Kormány.

Kálmánháza: Pécsi – Tóth, Hirka, (Perger), Szalka, Ádám, Szabó, Kotricz, (Ádám), Fekete, (László), Petics, (Doboveczki), Sramkó, (Jakab), Korsoveczki. Edző: Kotricz Zoltán.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Mészáros, Huszti, (Szolyka G.), Lakatos, Bakos, Bodnár, Bolega, (Holozsnyák), Száraz, Ujj, Bolgár. Edző: Nagy István.

Gól: Szabó, illetve Bakos, Szolyka G. (11-esből). Ifi: 0-21.

Kotricz Zoltán: – Számunkra még egy kicsit ismeretlen volt a Tiszavasvári játékstílusa. Az első félidőben kellő óvatossággal kezdtünk, sajnos a mérkőzés elején egy pillanatra elaludtunk ellenfelünk ezt kihasználta és gólt szerzett. Több veszélyesebb lehetőséget tudunk kialakítani a mérkőzés során ziccereket, kapufát hagytunk ki. Úgy gondolom, hogy a mai meccsen főleg a második félidőben jobban futballoztunk ezért fájó, hogy a végén büntetőből szerzett győztes góllal nyert az ellenfél. A mai mérkőzésen a három pontra is rászolgálhattunk volna az egyenlítésünk után, egy kicsit a szerencse se volt velünk. A csapat játéka azonban biztató. Gratulálok a srácoknak.

Nagy István: – A mai délután elértük célunkat megszereztük a három pontot, de csak a győzelemnek lehet örülni.

Nyírlugos-Nyíribrony 4-1 (0-0)

Nyírlugos, 100 néző, v.: Veres.

Nyírlugos: Fehér – Kavalecz, Illés, Horváth József, Dankó, (Petrás), Horváth Jenő, Nagy, (Gyöngyösi), Farkas, Kállai, Csákányos, Holló. Edző: Kavalecz Béla.

Nyíribrony: Nagy – Gyarmati, Dobránszki, Szabó, Mihalovics, Kovács, (Kriston), Imre, (Hornyai), Kantár, (Somogyi), Galamb, Juhász, Tóth. (Sándor). Edző: Marincsák Viktor.

Gól: Horváth Jenő, Farkas, Csákányos, Holló, illetve Kriston. Kiállítva: Mihalovics (45.perc), Kéninger (40.perc). Ifi: 8-1.

Kavalecz Béla: – Nehezen sikerült feltörni a vendégek védelmét de a kiállítással megpecsételték a sorsukat. Gratulálok a fiúknak a győzelemhez.

Marincsák Viktor: – Aki ezt nem látja nem hiszi el, ami velünk történik hetek óta. Ehhez a rettenetes sorozathoz ez a játékvezetői hozzáállás nem hiányzott.

Nagykálló-Bököny 5-3 (2-1)

Nagykálló, 80 néző, v.: Kovács.

Nagykálló: Pekk – Málik, Soós, Nagy, (Sipos), Matejkó, Árki, Parádi, (Fodor), Szabó, (Vámos), Módis, Simon, (Bakó), Koskovits. Edző: Ifj. Koskovits György.

Bököny: Juhász – Ábrók, Csiszár, (Bánfi), Vilmányi, Ugari, (Hevesi), Szabó, Marozsán, (Győrösi), Kiss, (Pelles), Danó, Tóth, Asztalos. (Pallai). Edző: Marozsán Mihály.

Gól: Módis 3, Málik, Soós illetve Ugari, Danó, Kiss. Ifi: 2-4.

Karácsony Mihály technikai vezető: – Nehezen, de győztünk az agresszíven játszó vendégek ellen. Nem tudtuk, hogy az új szabály szerint a mérkőzés végén a játékos nyugodtan kimehet a néző térre és saját csapattársának a rokonát ütheti. Ezt a játékvezető egy vállrándítással elintézi.

Marozsán Mihály: – Hetven perces csapat vagyunk és utána elfogy az erőnk.

Kótaj-Levelek 7-0 (5-0)

Kótaj, 100 néző, v.: Nagy.

Kótaj: Kanócz – Hangácsi, Karacs, Fabu, (Gerhard), Sárközi, Szitai, (Rácz), Huncsik, (Vass), Tóth, (Haller), Lakatos, Lukács, Verner. Edző: Seregi Mihály.

Levelek: Mozgi – Gebri, Svelta, Anda, Mocsár, (id. Svelta), Balogh, Bakró, Kristófi, (Törő), Vass, Csekk, Pekk. Edző: Gebri György. Gól: Sárközi 2, Rácz, Lukács, Verner, Tóth, Fabu. Ifi: 0-4.

Seregi Mihály: – Rossz szelvényt töltöttek ki Leveleki fiúk. Megcáfolva jó játékkal hoztuk a meccset. Sok sikert a Leveleknek.

Gebri György: – Jó csapat a Kótaj, de ennyivel nem jobb. Rengeteg az egyéni hibánk, de ki fogunk egyenesedni.

Kék-Apagy 0-5 (0-3)

Újdombrád, 100 néző, v.: Debreceni.

Kék: Szűcs (Himmer)– Poór, Szurcsik Z., (Lakatos),Szegedi, (Szurcsik G.), Szuromi, Bodó, Szabó, Ignácz, Csombók, (Tóbiás), Marsi, Dócs. (Veress). Edző: Fabók István.

Apagy: Polgári – Marcsek, (Varga), Balogh, Halastyák, (Bakró), Árpási, Németh, Korpás, Hegedüs, Kiss, (Trencsényi), Marics, (Rubóczki), Márton. (Kozák). Edző: Németh Attila.

Gól: Németh 2, Halastyák, Marcsek, Varga. Ifi: 0-8.

Fabók István: – Az Apagyi csapat más dimenziót képvisel mint mi. Még lelkesedésben sem tudtuk felvenni a versenyt. Egyszerűen ledobtuk a láncot.

Németh Attila: – Nem történt nagy dolog, mindenki tette a dolgát amit megbeszéltünk. Gratulálok a fiúknak, viszont a végére egy kicsit kiengedtünk, ami annyira nem tetszett.

Tabella: Pannónia Zrt. Csoport

1.Rakamaz 4 4 – – 27-5 12

2. Kótaj 4 4 – – 22-4 12

3.Apagy 4 3 – 1 12-5 9

4.Tiszalök 4 3 – 1 11-8 9

5.Tiszavasvári 3 2 – 1 14-7 6

6.Encsencs 4 2 – 2 12-10 6

7.Nagykálló 3 2 – 1 11-8 6

8.Kállósemjén 4 3 1 – 11-5 6

9.Kék 4 2 – 2 13-12 6

10.Bököny 4 1 – 3 11-16 3

11.Geszteréd 4 1 – 3 4-10 3

12.Nyírbéltek 4 1 – 3 6-18 3

13.Nyíribrony 4 1 – 3 5-17 3

14.Nyírlugos 4 1 – 3 10-24 3

15.Kálmánháza 4 – 1 3 3-10 1

16.Levelek 4 – – 4 5-18 0

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában