NB III

2019.09.08. 18:54

Sényői siker, csatárgólokkal

Újabb sajnálatos sérülés, szép hazai találatok, az egyik a felezőkörből.

Ez bizony rosszul kezdődött. Tiz perc ment el a meccsből amikor a vendégek, nevezetesen Kitl Krisztián jó húsz méterről bevette a sényőiek kapuját. Ez nem elég, a tizenhetedik percben megsérült Bodó Gábor. Legutóbb Kapacina Kevint kellett kórházba szállítani, most ugyanígy járt a remek belső védő.

Az első játékrész nagyobbik része a szervezetten játszó hatvaniaké volt, ám a hajrában összekapta magát a sényői csapat És csoda történ, mert végre támadó, mégpedig Kristófi Sándor a kapuba talált és egyenlített, sőt még néhány nagy helyzete is volt a hazaiaknak.

Szünet után nem sokkal nagy esélyt kaptak a házigazdák, ám a kaputól kilenc méterről megítélt közvetett szabadrúgást elbakizták. A hazaiaknál volt többet a labda és ismét jött egy védő gólja, mégpedig az átszervezés után jobbhátvédként játszó Márton Sándor lőtt nagy dugót.

Néhány perccel később megfogyatkoztak a vendégek. Ez egy rövid ideig a sényőieket fogta meg, majd Capatina Valér sistergő kapufája után eldőlt a három pont sorsa. Varga József kapott ajándékba egy labdát, felnézett és mivel a vendégkapus a tizenhatoson kívül volt, a kezdőkörből ívelt a hálóba. Ez elkedvetlenítette a hatvaniakat, a hazaiak pedig már kifocizták a hátralévő időt. Ezzel megszerezték első győzelmüket, mégpedig megérdemelten.

NB III., Keleti-csoport, 5. forduló

Sényő-Carnifex-Hatvan 3-1 (1-1)

Sényő, 300 néző, v.: Kátai. Sényő-Carnifex: Gazsi – Szokol, Bodó (Boros), Klepács, Márton, Hadházi, Lakatos, Lizák (Bodnár), Kapacina V., Kristófi, Barcsay (Varga). Edző: Fiumei Viktor, Imrő László.

Hatvan: Tajti – Zagiev, Bárkányi, Mundi, Szabó (Torda), Karácsony, Sárközi, Dolhai, Purzsa (Fellner), Katona, Kitl (Bogdán). Edző. Török László.

Gól: Kristófi, Márton, Varga, illetve Kitl. Kiállítva: Zagiev (68.)

Jók: Klepács, Kristófi, Márton, Lizák, illetve Katona, Sárközi, Kitl.

Imrő László: – Küzdelmes mérkőzés volt, a korai gól megzavart bennünket, de az első félidő derekára rendeztük a sorokat. A szünet utáni játékkal teljesen megérdemelten szereztük meg a győzelmet. Mielőbbi felgyógyulást kívánunk Bodó Gabinak

Török László: – Amennyiben továbbra is olyan hibákkal játszunk, amikre felhívtam a fiúk figyelmét, akkor csak éppen hogy beleszagoltunk az NB III.-ba és máris megyünk vissza a megyei egybe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában