Nézz körbe 360 fokban!

2019.10.25. 10:32

360 fokos videó: Búcsúzott a KZ Invest Kupa

Az idei utolsó futamot a szabolcsi megyeszékhelyen rendezték meg.

Október 23-án újra Nyíregyházára látogatott a KZ Invest Kupa: az amatőr versenyzőknek rendszeresen lehetőséget biztosító megmérettetés közel húsz éve szórakoztatja a technikai sportok szerelmeseit, bár a szabolcsi megyeszékhelyre még csak pár éve hozzák el rendezvényeiket. A szerdai eseménynek szokás szerint a nyíregyházi autópiac adott otthont.

– Ebben az évben ez a negyedik futamunk a KZ Invest Kupa sorozatban – mondta el Bereczki Norbert, az esemény egyik szervezője. – Eredetileg a debreceni salakmotor pályára terveztük a versenyt, de ezt a pálya állaga egyelőre nem tette lehetővé. Ekkor dobtak mentőövet nekünk a nyíregyházi partnerek, és otthont biztosítottak az idei utolsó fordulónknak.

Hozzátette: a szerdai ebben az évben a harmadik Nyíregyházára szervezett megmérettetés volt, melyek közül ez a verseny büszkélkedhetett a legnagyobb induló létszámmal, hiszen a verseny reggelén összesen 106 rajtszámot osztottak ki a szervezők. Bereczki Norbert azt is elárulta, hogy a szokásos három helyett most négy körön keresztül bizonyíthattak a versenyzők, sőt: a rutinosabbaknak is tartogattak kihívásokat, ennek érdekében a pályát is átrendezték.

A már megszokott rendszerhez hasonlóan a KZ Invest Kupa ezúttal is nyitott volt minden vállalkozó szellemű sofőr számára, aki rendelkezik jogosítvánnyal, bukósisakkal és egy megfelelő műszaki állapotú autóval.

Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában