Megye II.

2019.10.26. 17:39

„A félidőben bent maradtunk az öltözőben, amit az ellenfél kihasznált”

A megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokság szombati eredményei.

Fotós: PUSZTAI.Skapilali

Pannónia csoport

Tiszavasvári-Geszteréd 5-4 (3-1)

Tiszavasvári, 100 néző, v.: Ignéczi.

Tiszavasvári: Susánszky – Mészáros T., Bolgár, Huszti, Szolyka T., Bakos, Holozsnyák, Veres, Szolyka G., Ujj, Bolega. Edző: Nagy István.

Geszteréd: Seres (Ignácz)– Balogh, Balázsi, Gilányi, Vass, Nagy M., Dobos (Orsó),Lovas, Géczi, Nagy A., Horváth. Edző: Géczi Péter.

Gól: Szolyka G., Holozsnyák, Ujj, Nagy, Gyurján, illetve Balázsi 2, Géczi, Orsó. Ifi: 13-0.

Nagy István: – Mai délután is nehézzé tettük magunknak a mérkőzést a félidőben bent maradtunk az öltözőbe, melyet az ellenfél kihasznált. A hajrában sikerült a három pontot itthon tartani. Isten éltesse Szolyka Lajost.

Géczi Péter: – Gratulálok a hazaiaknak. Sikrült ez a mérkőzést is elveszítenünk.

Nyírerdő csoport

Tuzsér-Őr 1-2 (0-0)

 

Tuzsér, 100néző, v.: Tordai.

Tuzsér: Nagy – Balogh T., (Balogh A.), Balogh R., (Tóth), Szőke (Szabó), Koszta, Balogh M., Iván, Jónás D., Setét, Balogh Zs., Jónás K. (Lakatos). Edző: Szabó István.

Őr: Oláh – Bencze (Repelik), Deme, Varga, Kézi (Szabó), Tisza, Erdei, Benkő, Tóth, Kósa, Kendl. (Kendl). Edző: Kálmándi Bertalan.

Gól:Setét, illetve Kézi, Varga. Ifi: 0-0.

Gergely István: – Az álmos első félidő után magasabb fokozatra kapcsolt a csapat, azonban egy szokásos labdaeladás után vezetést szerzett az ellenfél. A jogosan megítélt 11-est sem tudtuk gólra váltani, így nem is érdemeltünk győzelmet.

Kálmándi Bertalan: – Nem volt egy színvonalas meccs de a fiúk ezt is behúzták. Ehhez kellet a a kapusunk teljesítménye. Ezt a győzelmet Szabó Lóránt játékostársamnak ajánlja fel a csapat,várjuk vissza mielőbb.

Berencs-Gergelyiugornya

Elmaradt a mérkőzés.

Kelet-Magyarország csoport

Jánkmajtis-Tisztaberek 1-1 (1-1)

Jánkmajtis, 100 néző, v.: Lipták.

Jánkmajtis: Tóth – Banga, Daru (Mikulka), Puskás (Costea P.) Balogh, Pálvölgyi, Bartha, Costea G. Szabó, Török. Edző: Della Sándor.

Tisztaberek: Makay- Bihari (Molnár K.), Molnár R., Nagy, Berki, Szilágyi (Lukács), Bencze, Bodó, Jóni, Garda, Sólyom. Edző: Oroszi István.

Gól: Puskás (11-es), illetve Garda. Kiállítva: Török (12.p). Ifi: 1-2.

Della Sándor: – A mérkőzésre nehezen érkeztünk meg ez lászott is az eredményen. Két ziccerből nem biztos, hogy meg lehet nyerni egy mérkőzést ugy, hogy nem tudjuk kihasználni.

Oroszi István: – Kiállítás után az erőviszonyok kiegyenlítődtek. Összeségében reális a döntetlen. Köszönjük a finom pörköltöt, és annak is örülünk, hogy csak egy gombócot kaptunk.

Kölcse-Csenger 0-4 (0-3)

Kölcse, 80 néző, v.: Piskóczi.

Kölcse: Tirpák – Gyurkó, Barkaszi, Sztáraszta, Botos V., Botos Á., Pál, Algács B., Virág (Erdődi), Algács M., Kósa. Máté Imre.

Csenger: Béres – Péter, Dávid, Margitics, Csorvási, Stef, Mona, Vereytsi, Osváth, Nagy, Gaál. Edző: Osváth Sándor. Gól: Ifi: 1-5)

Máté Imre: – Negyed óráig bírtuk, utánna a csengeri henger beindult. Védelmi hibáinkból,szereztek három gólt.

Osváth Sándor: – Végre megtört a jég .

Szatmárcseke-Terem 2–5 (1–4)

Szatmárcseke, 100 néző, v.: Lövei.

Szatmárcseke: Juhász – Móricz, Pásztor, Kóczé, Légrádi, Mándi, Horváth, Bozsányi, Magula, Danó, Császár. Edző: megbízott edző Szűcs István.

Terem: Balázs – Schmidt, Horváth R., Jónás (Szikszai), Fetter, Haga, Turbula, Danó, Horváth I., Baráth, Csoba. (Balogh). Edző: Képíró Dániel.

Gól: Pásztor, Horváth, illetve Haga 3, Danó, Trubula. Ifi: 2-1.

Szűcs István: – Köszönöm szépen az elmúlt másfél-két évet, de én ezzel beadom a vezetőségnek a felmondásom. Ilyen lélektelen játékkal talán az elmúlt öt évben nem játszott még a csapat. Gratulálok a debütáló ifistánknak, aki viszont szívvel és lélekkel hajtott.

Képíró Dániel: – Szerencsénk volt most összejött minden. Akár még nagyobb arányban is győzhettünk volna. Sok sikert a Szatmárcsekének.

Beregdaróc-Milota 3-3 (0-2)

Beregdaróc, 100 néző, v.: Frindik.

Beregdaróc: Slyvka – Kokas, Tar, Pecherskyi, Lukovics, Veress (Lakatos), Ésik, D. Pethe, Balogh (Danyi), Rózsa, Dávid. Edző: Baracsi Endre.

Milota: Nyilas – Varga T.ibor, Mikulka, Fejes M., Varga Tamás (Lakatos), Rétfalvi, Mikuljuk, Delényi, Fóris, Rebryk, Fejes P. Edző: Elek László.

Gól: Rózsa, Tar, Pecherskyi, illetve Rebryk 3. Kiállítva: Ifi: 6-7.

Baracsi Endre: – A meccs végkimenetele nem volt kétséges, biztos voltam benne, hogy döntetlen lesz. Szeretünk volna egy kilenc kilencet, de a három is a célt kiszolgálta. Komolyra fordítva szeretnék gratulálni a csapatnak a sok hiányzónkat az öt ifista játékos remekül pótolta. Lelkes volt azk egész csapat és kettő nullláról is képesek voltunk felállni.

Elek László: – A látottak alapján bosszant ez a döntetlen,, mert már az első félidőben nyerhettünk volna. A másodikban az ellenfél feljavult és felhozta a meccset.

Csengersima-Nagydobos 4-2 (3-1)

Csengersima, 100 néző, v.: Simon.

Csengersima: Székely – Domokos, Asztalos, Drumar, Volkán (Asztalos), Horváth (Tóth), Kerekes M., (Belbe), Rosu (Kerekes T.), Korponai, Halász, Balogh. (Szeles). Edző: Volkán Roland.

Nagydobos: Pindzsula – Horváth (Kondor), Bégány, Zakor, Máté Á., Szabó, Máté G., Biró, Horváth B., (Rimli) Ruha (Támba), Paragh. Edző: Sánta Árpád.

Gól: Horváth 2, Tóth, Rosu, illetve Paragh, Bégány. Kiállítva: Ifi: 1-2.

Volkán Roland: -Sok hibával játszottunk, de összességében mégis megérdemelten győztünk.

Sánta Árpád: – Elég sok a probléma, és itt nem csak a futballra gondolok…

Vámosoroszi-Nábrád 14-0 (7-0)

Vámosoroszi, 100 néző, v.: Kósa.

Vámosoroszi: Bodnár (Szaniszló Á.) – Bakó, Somogyi (Szaniszló T.), Rigó, Szabó T. (Kiss), Róka Hadi), Baráth, Márton, Somogyi, Szabó A., Csatári. Edző: Riskó Tibor.

Nábrád: Végh – Pásztor, Mercz (Tóth), Lengyel, Kovács, Horváth, Tar, Mercz Gy., Bíró, Somogyi, Pásztor. Edző: Végh András. Gól: Szabó A., Szabó T. Rigó 3-3, Csatári 2, Somogyi, Márton, Kovács. Ifi: 8-0.

Riskó Tibor: – Egy cmer vancsak nekünk, az új nem kell, nézz a hátad mögé, Isten hozott Újpesten!

Végh András: – Már megszokhattuk… Gratulálok Tóth Bélának az első mérkőzéshez a felnőttcsapatban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában