mennyei megyei

2019.10.20. 17:45

„Harminc perc jó játék Apagyon kevés”

A megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportjában hét mérkőzést rendeztek vasárnap.

Fotós: PUSZTAI.Skapilali

Apagy-Rakamaz 1-1 (1-1)

Apagy, néző, v.: Király.

Apagy: Polgári – Balogh, Marcsek, Halastyák, Árpási, Kozák, Németh, Korpás, Hegedüs, Marics, Bakró. Edző: Németh Attila.

Rakamaz: Simkó – Kacsúr (Málik), Tóth, Kántor, Bagoly, Venczel (Dudás B.), Bíró (Károlyi), Galambosi (Anderka), Kovács (Dudás M.) Szívós, Cseh. Edző: Veigli Géza. Gól: illetve Szívós. Ifi: 0-9.

Németh Attila: – Nem rossz ez az eredmény de van egy kis hiányérzetem, ugyanis egy egynél meccslabdát hibáztunk a kapussal szemben. Ez volt a kilencven perc legnagyobb helyzete. Azt hiszem aki látta a mérkőzést a két tizenegyesből legalább egyet megkaphattunk volna. Ilyen a futball. Örülök, hogy ilyen ütközetek is vannak a megyek kettőben. További sok sikert a Rakamaznak.

Veigli Géza: – Harminc perc jó játék Apagyon kevés, bár ezalatt eldöntettük volna a mérkőzést. A második félidő kiegyenlített játékot hozott. Mindkét kapu előtt voltak lehetőségek. Az eredmény már nem változott.

Kék-Encsencs 3-6 (2-3)

Kék, 100 néző, v.: Luzsinszki.

Kék: Himmer – Poór, Kerekréti (Kántor), Szurcsik Z.(Veress), Szuromi, Bodó, Lakatos (Szurcsik G.), Ignácz, Szabó, Csombók, Dócs. Edző: Fabók István.

Encsencs: Szvára – Horánszki, Szilágyi, Bíró1 Zsolt (Kiss Z.), Küzmös, Varjasi, Balogh, Kiss (Szedlár), Biró2 Zsolt. (Radnai). Edző: Szedlár János. Gól: Szuromi, Bodó, Kántor, illetve Szilágyi 3, Biró 2. Kiss Á, Ifi: 0-4.

Fabók István: – A mérkőzés első tíz percében taktikusan és gólra törően játszottunk. A meccs további részéről nincs véleményem

Szedlár János: – Isten hozott Mira Escobar! A meccsről pedig annyit, hogy nehezen melegedtünk be de utána már csak az eredmény volt kérdéses. További sikereket a Kéki csapatnak.

Nyírbéltek-Nagykálló 0-1 (0-0)

Nyírbéltek,100ző, v.: Piskóczi.

Nyírbéltek: Kecskés – László (Bak), Tóth, Horváth, Kevert (Kósa), Dobos (Szatmári), Gyarmati, Kurucz, Mándi, Sárga. Edző: Tóth Tibor.

Nagykálló: Módis – Málik, Soós, Nagy (Bakó), Matejkó, Árki, Fodor, Kertész, Vámos (Sipos), Simon (Parádi), Koskovits. Edző: Ifj. Koskovits György. Gól: Árki. Ifi: 8-0.

Tóth Tibor: – Sajnos a helyzetkihasználást terén megint nem sikerült átlépni saját árnyékunkat. Jó néhány lehetőség a fiúk lábában maradt. Bízom abban, hogy megfordul a tendencia és akkor nem marad el a győzelmünk sem. Gratulálok az ifi csapat fölényes győzelméhez.

Ifj.Koskovits György: – Sikerült bevenni a bélteki várat! Gratulálok a csapatomnak különösen Módis Dávid barátomnak, hogy elvállalta a kapus posztot és hatalmas bravúrjával hozzá segítette a csapatot a győzelemhez.

Geszteréd-Kállósemjén 1-6 (0-4)

Geszteréd, 100 néző, v.: Lipták.

Geszteréd: Nagy- Seres, Horváth, Balogh, Gilányi, Vass, Lovas, Géczi (Nagy), Mikó, Balázsi (Kiss), Szilágyi. (Dobos). Edző: Géczi Péter.

Kállósemjén: Jenei – Erdei, Marozsán Zs., Kóth (Mészáros Á.), Mészáros T., Hamza (Docsa), Szabó (Zsiros), Marozsán M., Vass (Bencs), Lábas. (Páll). Edző: Mészáros Ákos. Gól: Lovas illetve, Marozsán M.3, Mészáros M., Lábas, Hamza (11-es). Kiállítva: Mikó (75.p). Ifi: 2-6.

Géczi Péter: – Mai teljesítményünk a ruletten a zöld színű számmal azonos. Gratulálok a vendégeknek.

Mészáros Ákos : – Megyünk tovább készülünk a következő mérkőzésre. Gratulálok az egész csapatnak.

Levelek-Tiszavasvári 1-5 (1-1)

Levelek, 100 néző, v.: Nagy.

Levelek: Varga – Gebri (Törő), Anda, Balogh (Svelta), Bakró (Ugyan), Gulyás, Vass, Ccsoma (Kristófi), Sitku, Pekk, Mocsár. Edző: Gebri György.

Tiszavasvári: Susánszky- Szolyka T., Mészáros,(Gyurján), Gyákum, (Veres), Huszti, Bakos, Szolyka G., Bolega, (Lakatos), Ujj, Holozsnyák, (Nagy), Bolgár. Edző: Nagy Isvtán. Gól: Svelta, illetve Nagy 3, Szolyka G., Bolega. Ifi: 3-2.

Gebri György: -Gratulálunk a nagyon sportszerű Tiszavasvárinak, akik ügyesen kihasználták hogy mindössze negyvenöt percig tudtunk ellenállni a nyomásuknak. Szeretnék elnézést kérni minden csapattársamtól és minden olyan szurkolótól, akik ezen után a gyatra és szégyenteljes mérkőzéseink után is kitartottak.

Igyekeztem mindent beleadni készülni a meccsekre, az edzésekre, igyekeztem egyben tartani a csapatot a sikertelenség ellenére is. Ezek a vasárnapok soha nem úgy sikerültek. Amennyiben a következő edző igényt tart szolgálataimra, mint játékos, minden erőmmel a sikerért fogok harcolni. Gübiéknek gratulálok a kis jövevényhez, jó egészséget az egész családnak. Csak Levelek!

Nagy István: – Nagyszerű körülmények mellet az első félidőt át engedtük az ellenfélnek., De a másodikban érvényesítettük akartunkat és megérdemelten hoztuk el a három pontot. További sok sikert a szimpatikus és alázatos Leveleki csapatnak.

Bököny-Nyíribrony 1-7 (1-2)

Bököny, 100 néző, v.: Tóth.

Bököny: Fábián – Ábrók, Bánfi (Marozsán), Vilmányi, Ugari, Pelles (Győrösi), Asztalos, Bucsku, Kiss, Danó, Tóth. Edző: Marozsán Mihály.

Nyíribrony: Kerekréti – Gyarmati, Dobránszki, Szabó, Marincsák, Imre, Kantár, Galamb (Somogyi), Juhász, Tóth, Hornyai (Sándor). Gól: Danó illetve, Galamb, Juhász 2-2, Kantár, Tóth, Somogyi. Edző: Marincsák Viktor.

Marozsán Mihály: – Tiszta szégyenek vagyunk.

Marincsák Viktor: – Ismerve a helyzetünket, ez az eredmény mutatja ennek a közösségnek az erejét. Le a kalappal a játékosaim előtt. Legalább én büszke vagyok rájuk!

Kótaj-Nyírlugos 2-0 (2-0)

Kótaj, 100 néző, v.: Debreceni.

Kótaj: Szabó – Fabu, Hangácsi, Karacs, Sárközi, Lukács (Ferenczi F.), Szitai (Vass), Tóth (Huncsik), Rácz ( Ferenczi M.), Verner, Lakatos (Czeczeli).

Nyírlugos: Fehér – Jávor, Dankó, Illés, Horváth József, Horváth Jenő (Lakatos), Nagy, Tóth, Petrás (Gyöngyösi), Holló, Csákányos. Gól: Sárközi, Tóth. Ifi: 3-5.

Seregi Mihály: – Bezúztuk a kötelező győzelmet. Vannak hiányérzeteim a mérkőzéssel kapcsolatban. Sok sikert a Nyírlugosnak.

Kavalecz Béla: – Küzdöttünk hajtottunk, sajnos a lesgól lesújtotta a csapatot. Aztán talpra álltunk és óriási küzdelemben csak egy kapufáig sikerült eljutni. Gratulálok a csapatomnak.


 

Pannónia Zrt. Tabella

1. Kótaj 11 10 1 – 48-5 31

2.Rakamaz 11 8 3 – 57-10 27

3.Apagy 11 8 1 2 32-14 25

4.Kállósemjén 11 8 3 – 37-11 23

5.Nagykálló 11 7 1 3 29-25 22

6.Tiszavasvári 11 6 2 3 38-24 20

7.Encsencs 11 6 – 5 34-34 18

8.Nyíribrony 11 5 1 5 27-27 16

9.Tiszalök 11 4 – 7 22-37 12

10.Kék 11 3 2 6 22-31 11

11.Kálmánháza 11 3 2 6 14-26 11

12.Nyírlugos 11 3 1 7 17-41 10

13.Nyírbéltek 11 2 3 6 19-35 9

14.Bököny 11 2 – 9 23-49 6

15.Levelek 11 1 1 9 11-37 4

16.Geszteréd 11 1 1 9 13-40 4

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában