kézilabda

2019.10.07. 07:56

Ígéretes kezdés után újabb vereség

Vasas Györgyék pont nélkül tértek haza Balmazújvárosból.

Remekül kezdte a találkozót a Nyíregyháza, alig több mint tíz perc alatt hatgólos előnyre tettek szert Nyitraiék, Gadnai pedig parádézott a kapuban, sorra védte a hazai kísérleteket, és még büntetőt is hárított. A játékrész közepétől azonban fordult a kocka, egyre többször hárított a hazaiak kapusa, és a Balmazújváros elöl is rendre eredményes volt.

Stáb Bence ötször volt eredményes | Fotó: Pusztai Sándor

A félidő végére már csak egy maradt a tetemes vendégelőnyből. Fordulás után továbbra is a hazaiak akarata érvényesült, a pontatlanul célzó nyíregyháziak pedig a félidő első tíz percében csupán kétszer vették be a hazaiak kapuját.

A cserék sem segítettek

A szakmai stáb cserékkel igyekezett megtalálni az optimális összeállítást, de nem sok sikerrel, továbbra is pontatlanul céloztak, ziccereket hagytak ki és rengeteg egyéni hibát követtek el a vendégcsapat játékosai. Az ötvennegyedik percben kialakult a mérkőzés legnagyobb különbsége (22–15), amelyből a lefújásig még sikerült egyet lefaragni. A Nyíregyháza ezzel elszenvedte idénybeli harmadik verségét is. Pánczél Zoltánék szombaton a Békés ellen javíthatnak a Bem-iskolában.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában