Megye II.

2019.10.05. 19:53

„Már annak is tudnék örülni, ha egyszer kettő-egyre kapnánk ki!”

A labdarúgó megyei másodosztály szombati eredményei.

Pannónia Zrt. csoport

Tiszalök-Nagykálló 2-4 (0-2)

Tiszalök, 50 néző, v.: Sándor.

Tiszalök: Szombati – Balogh, Kovács (Homoki), Kiss R., Lakatos, Puncsák, Majoros, Péntek, Kiss A., Bacskai, Aszalós (Fábián). Edző: Nagy Gábor.

Nagykálló: Pekk – Málik (Bakó), Soós, Sipos, Árki, Fodor, Parádi, Vámos (Nagy), Módis, Simon, Koskovits (Mészáros). Edző: Ifj. Koskovits György.

Gól: Majoros, Kiss R., illetve Sipos 2 Módis, Nagy.

Kiállítva: Módis.

Ifi: 8-0.

Nagy Gábor: – – Egyelőre nem szeretnék nyilatkozni. Nagyon dühös és csalódott vagyok. Köszönöm a tizenkét felnőtt és egy ifista játékosnak, hogy eljött ma és odatette magát. Gratulálok a Kállónak és további sok sikert kívánok nekik.

Ifj. Koskovits György: – Kettő-nullás vezetésnél elhittük, hogy megvan a mérkőzés, de nem adta könnyen magát a Tiszalök. Gratulálok a csapatnak ahhoz, hogy emberhátrányban is meg tudta nyerni ezt a meccset.

Kelet-Magyarország csoport

Jánkmajtis-Kölcse 1-0 (1-0)

Jánkmajtis, 80 néző, v.: Mónus.

Jánkmajtis: Haklik – Daru, Pálvölgyi (Puskás D.), Balogh S., (Balogh Zs.) Banga, Costea P., Törtök, Lakatos, Bodogán, Szabó, Costea G. (Bartha K.). Edző: Della Sándor.

Kölcse: Tirpák – Algács B., Sütő, Barkaszi, Botos Á. (Botos V.), Tott, Pál, ifj. Algács E. (id. Algács E.), Gyúrkó (Kósa R), Algács M., Sirokai. Edző: Máté Imre.

Gól: Török.

Kiállítva: Algács B.,

Ifi: 1-1.

Della Sándor: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Annyi pozitívum van, hogy a három pontot nem gólokra mérik. Van egy kedves barátom a vendégeknél, a szakvezető, az ő kisfiának, Császár Márknak kívánok boldog születésnapot. Remélem, sokra fogja vinni…

Máté Imre: – A csapat harcolt, egymásért küzdött. A második félidőben tíz emberrel is felvettük a harcot. Voltak helyzeteink is, kapufát is lőttünk, egy pontot megérdemeltünk volna. A bíró döntéseknél nem volt egyértelmű a sárgák kiosztása. Az együttesből Botos Ádám, Algács Márkó és Barkaszi Dávid mai teljesítménye dicséretet érdemel. Én is gratulálok Császár Márknak és apukájának, sok boldogságot kívánok számukra!

Milota-Nábrád 10-1 (6-1)

Milota, 50 néző, v.: Veres.

Milota: Nyilas (Zvárics) – Fejes, Rétfalvi, Mikuljuk, Palotás, Delényi, Fóris, Bunna, Rebryk, Majoros, Szuszik. Edző: Elek László.

Nábrád: Somogyi – Pásztor, Balogh (Horváth J.), Fehér, Varga, Kónya, Turai, Kovács, Mertz, Tar, Varga (Bíró F.). Edző: Végh András.

Gól: Rebryk 4, Rétfalvi 2, Palotás 2, Fórizs, Szuszuk, illetve Tar.

Ifi: 2-6.

Elek László: – Nagyon könnyű mérkőzésen, gólzáporos, kiütéses győzelemmel szereztük meg a három pontot, amihez gratulálok mindenkinek.

Végh András: – Már annak is tudnék örülni, ha egyszer kettő-egyre kapnánk ki!

Csenger-Csengersima 2-0 (1-0)

Csenger, 200 néző, v.: Hegedűs.

Csenger: Béres – Péter, Dávid, Margitics (Katona), Stef (Zsiga), Mona, Orosz, Vereytsi (Csorvási), Osváth, Nagy, Gaál. Edző: Osváth Sándor.

Csengersima: Szabó – Domokos (Tóth), Asztalos G., Drumar (Szeles), Horváth (Kerekes T.), Kerekes M. (Asztalos I.), Rosu (Belbe), Korponai ,Volkán, Hallász, Balogh. Edző: Volkán Roland.

Gól: Orosz, Stef.

Ifi: 7-3.

Osváth Sándor: – A kialakított helyzetekből mi kettőt értékesítettünk.

Volkán Roland: – A mérkőzés előtt azt szerettem volna, hogy szoros meccset játszunk. Ez sikerült is. A mi helyzeteink sajnos kimaradtak, a hazaiak viszont gólra váltották a sajátjaikat.

Tisztaberek-Nagydobos 2-1 (0-1)

Tisztaberek, 50 néző, v.: Kocsis.

Tisztaberek: Makay – Molnár, Lukács (Rudnák), Nagy (Juhász), Berki, Szilágyi (Kosztya), Bencze, Tóth, Jóni, Garda, Sólyom (Molnár). Edző: Oroszi István.

Nagydobos: Pindzsula – Igaz (Paragh), Kondor, Bégány, Zakor (Rimili), Máté Á., Szabó, Máté G., Bíró, Blanár, Támba (Tóth). Edző: Sánta Árpád.

Gól: Bence, Nagy, illetve Máté G.

Ifi: 6-1.

Oroszi István: – Összességében az egész mérkőzést uraltunk, de a jól záró ellenfél védelmét nehéz volt feltörni. Sőt kapusbravúr is kellett a végső győzelemhez.

Sánta Árpád: – Jó játékvezetés mellett, küzdöttek és hajtottak a fiúk, de egy góllal sajnos jobb volt a hazai csapat.

Nyírerdő csoport

Dombrád-Nyírmada 4-2 (2-2)

Dombrád, 40 néző, v.: Ignéczi.

Dombrád: Szabolcsi – Birke, Kovács (Szendrei), Borbély, Horváth, Illés, Orosi, Hornyák, Molnár, Méhész (Balogh), Hajdu. Edző: Tóth János.

Nyírmada: Csiki – Dancs (Pál), Farkas (Szőke), Baráth, Szikszai, Makula, Barkasz (Váradi), Ponczók, Tóth, Csiki (Horváth), Jóni. Edző: Szőke István.

Gól: Hajdu, Kovács, Orosi, Horváth illetve Baráth 2.

Ifi: 2-1.

Tóth János: – Az első félidőben rengeteg helyzetet alakítottunk ki, ebből sikerült két gólt szerezni. Ezzel szemben, az ellenfél két szépségdíjas szabadrúgás gólt lőtt. A második félidőben is sok helyzetünk volt, ebből kettőt értékesítettünk. ezért úgy érzem, a győzelmünk megérdemelt.

Szőke István: – Az első félidőben kétszer is sikerült felállnunk, két remeg szabadrúgás góllal. Viszont a második játékrészben a lelkesedésünk alábbhagyott, ezért megérdemelten nyert a hazai csapat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában