Mennyei megyei II.

2019.11.15. 15:48

„A csapat átlagéletkora 17-18 év, nagy szenzáció lenne, ha a téli szünet előtt az első helyen fordulnánk”

Labdarúgás: megyei II. osztály, 15. forduló (kezdés: 13, ifi: 11).

Forrás: Illusztráció / KM-archív

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Géczi Péter, a Geszteréd edzője

Tiszalök (9.)–Tiszavasvári (6.): – Nem lepődnék meg, ha döntetlen születne.

Geszteréd (16.)–Levelek (13.): – Levelek összekapta magát az elmúlt mérkőzéseken, de ha mi szeretnénk még valamit ettől a bajnokságtól, ahhoz a három pontot meg kell szerezni.

Nyírlugos (14.)–Encsencs (7.): – Az Encsencs ponttal vagy pontokkal fog távozni Lugosról.

Nagykálló (4.)–Rakamaz (3.): – Két jól szereplő csapat mérkőzésén szerintem a Rakamaz elviszi a három pontot.

Kótaj (1.)–Kállósemjén (5.): – Nehéz mérkőzésen, de otthon tartja a három pontot a listavezető.

Kék (11.)–Nyíribrony (8.): – A vendégek nehéz helyzetben vannak, ezért a Kéknek lehetősége van a győzelemre.

Apagy (2.)–Bököny (15.): – Az Apagy, úgy gondolom, ezzel a győzelemmel fogja biztosítani az őszi második helyét.

Nyírbéltek (12.)–Kálmánháza (10.): A Béltek otthon jól szerepel, így hazai győzelemre tippelek.

Nyírerdő csoport

Tippel: Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője.

Dombrád (7.)–Tuzsér (7.): – Szerintem döntetlen lesz.

Őr (4.)–Ladányi TC (15.): – Múlt héten Ladány nem játszott rosszul ellenünk, ha a helyzeteit jobban kihasználja, akkor pontot, pontokat is szerezhet.

Ajak (16.)–Demecser (5.): – Ha ki tudnak állni a hazaiak, rendesen pontot szerezhetnek, ha nem, akkor veszíthetnek.

Pátroha (8.)–Szabolcsveresmart (10.): – Két olyan csapat, amelyek vezetőivel jó barátságban vagyok, ezért csak döntetlent tippelhetek.

Gergelyiugornya (6.)–Ópályi (14.): – Ópályi hazai pályán veszélyes, de Ugornyán nem sok babér fog teremni számukra.

Nyírkarász (2.)–Fényeslitke (9.): – Karászról nincsenek jó emlékeim, mert pár fordulóval ezelőtt vereséget szenvedtünk, úgy érzem, ezt a meccset is simán behúzzák.

Gyulaháza (3.)–Vaja (1.): – Ilyen sérüléshullám nagyon régen sújtott bennünket, a csapat átlagéletkora 17-18 év, nagy szenzáció lenne, ha a téli szünet előtt az első helyen fordulnánk. Mindent megteszünk, hogy sportszerű keretek között legyőzzük a jól menetelő Vaját.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Oroszi István, a Tisztaberek edzője

Vámosoroszi (1.)–Beregdaróc (11.): – A daróci reteszt nem könnyű feltörni ebben az évben, de a őszi bajnokoknak hazai pályán ez kötelező feladat.

Nábrád (16.)–Szatmárcseke (14.): – Mindkét csapatnak égető szüksége van a pontokra, a pillanatnyi forma a Cseke, a hazai pálya Nábrád mellett szól, talán döntetlen lesz.

Milota (10.)–Nyírvasvári (7.): – Milota foghíjas lesz, de hazai pályán még így is veszélyes a jó játékerőt képviselő újonc ellen.

Csenger (2.)–Jánkmajtis (3.): – Amelyik csapat veszít a forduló rangadóján, az leszakad a bajnoki versenyfutásból, a hazai pálya előnye a Csenger, a rutin a vendégek mellett áll.

Tisztaberek (8.)–Csengersima (5.): – Mindkét csapat hasonló játékerőt képvisel, de hazai környezetben a célunk csakis a győzelem lehet.

Hodász (13.)–Nyírcsaholy (4.): – A hodásziak otthonukban bárki dolgát megnehezíthetik, viszont pontot vagy pontokat csak akkor tudnak szerezni, ha végig koncentrálnak az egységes és rutinos játékosokból álló Csaholy ellen.

Nagydobos (12.)–Kölcse (9.): – A vasárnapi meccsek nem fekszenek a vendégeknek, ami a Dobos malmára hajtja a vizet, így akár a győzelmük sem kizárt.

Terem (15.)–Kocsord (6.): – Az előző szezonhoz képest mindkét csapat nagyobb játék­erőt képvisel, azzal a különbséggel, hogy a kocsordiaknál az pontokban jobban realizálódik, de Dolláréknak meg az az erősségük, hogy akár meg is nyerhetik a mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában