Megye I.

2019.11.09. 16:08

„Amelyik csapat egyenlítés után, középkezdésből gólt kap, megérdemli a vereséget”

A Tiszántúli Takarék megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában öt mérkőzést rendeztek szombaton.

Forrás: KM-archív

Fotós: Sipeki Peter

Tiszakanyár-Nyírmeggyes 2-2 (2-0)

Tiszakanyár, 100 néző, v.: Ésik.

Tiszakanyár: Révész – Molnár, Bodnár, Varga, Vicickó, Illés, Nagy Á., Ujj, Soós, Jánvári, Rézinger. Edző: Ember Roland.

Nyírmeggyes: Hajzer – Hornyák, Szántó, Nagy Zs., Török, Paragh, Éles, Batizi Pócsi (Rézműves), Gózner, Nemes, Drabik. Edző: Körmös Miklós.

Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat nyerhetett volna, így igazságos a döntetlen.

Gól: Illés, Soós, illetve Drabik. Kiállítva: Hornyák (90.). Ifi: 4-1.

Ember Roland: – Az a csapat, amelyiknek a játékosai kettő nullás vezetésnél is egymással veszekednek, megérdemli a sorsát.

Körmös Miklós: – Ismét adtunk az ellenfélnek két gól előnyt mire felébredtünk, de minden tiszteletem a srácoké, hogy visszajöttek a mérkőzésbe és a második félidő alapján akár győzhettünk is volna. Garatálok a Kanyárnak és további sok sikert kívánok!

Kemecse-Balkány 1-3 (0-0)

Kemecse, 100 néző, v.: Homonai.

Kemecse: Péter – Kovács, Nagy, Bakó (Szaffián), Deme, Tóth, Madzin, Hokk Á. (Szathmári), Listván (Brondics), Sándor, Hokk B. Edző: Márton Péter.

Balkány: Hegyes – Varga, Csehil, Müller, Szabó (Onisziko), Angyal (Csatári), Lakatos (Misák), Belényesi (Huszár), Varga, Vidoven, Bátyi (Petruska). Játékos-edző: Belényesi Miklós.

A rutinos Balkány könyörtelenül kihasználta a hazaiak hibáit.

Gól: Madzin, illetve Angyal, Müller, Belényesi. Kiállítva: Madzin (79.). Ifi: 2-0.

Márton Péter: – Nem volt rossz mérkőzés, csak a „Kell egy kis áramszünet” című slágert rosszul értelmeztük. A kiállítást nem értem. Gratulálok a Balkánynak!

Baktalórántháza-Nyírgyulaj 1-2 (1-2)

Baktalórántháza, 100 néző, v.: Papp.

Baktalórántháza: Borkó – Csordás, Kántor, Varga, Lakatos, Illés, Fábri, Hajdu, Istenes (Zámbori), Rakóczi, Nagy (Molnár). Edző: Borza László.

Nyírgyulaj: Czerula – Szabó (Mezei), Tóth, Kiss, Kovács, Haburcsák (Fekete), Bagi, Gömze, Sárga (Domokos), Oxi (Vass), Oláh. Edző: Lukács Tibor.

A hazaiak végig támadtak, de nem tudtak egyenlíteni.

Gól: Csordás, illetve Kovács, Gömze. Ifi: 0-1.

Borza László: – Múlt héten is alakult már a játékunk, de ezúttal még annál sokkal jobban futballoztunk. A lelkesedéssel, a hajtással nem volt probléma, de hiába támadtuk végig a mérkőzést, a sors igazságtalan volt.

Lukács Tibor: – Csak a három pontnak lehet örülni, de annak nagyon.

Mátészalka-Ibrány 2-4 (1-2)

Mátészalka, 130 néző, v.: Gergely.

Mátészalka: Szilágyi – Szabó (Farkas), Szántó (Tempfli P.), Tempfli I., Catuna, Nagy Z. (Zatik), Botos D., Petrohai, Magyari, Bodó (Botos A.), Papp. Edző: Papik Zoltán.

Ibrány: Tóth – Majoros, Nagy D., Csáki, Boros (Szűcs), Somogyi T. (Kiss G.), Kovács (Gergely), Jeddi, Somogyi M. (Viszokai), Farkas, Pócsi. Játékos-edző: Kiss Tamás.

A hazai csapat küzdeni tudásban alulmaradt az ellenfelével szemben.

Gól: Magyari (11-esből), Botos A., illetve Pócsi 2, Somogyi M., Nagy D.

Papik Zoltán: – Az Ibránytól azt kaptam, amit vártam, a saját csapatom viszont nem azt nyújtotta, amit gondoltam, így nem lehetett más, csak vereség.

Kiss Tamás: – Amiért jöttünk, teljesítettük! Gratulálok a csapatnak, akár nagyobb különbségű győzelmet is arathattunk volna.

Vásárosnamény-Nagyecsed 1-3 (0-1)

Vásárosnamény, 300 néző, v.: Takács.

Vásárosnamény: Kardos – Géci, Dascal, Illés, Lyáh, Zán (Bancsi), Deskó, Filep (Berec), Fehér, Schmidt, Szabó. Edző: Madalina György.

Nagyecsed: Makó – Sarkadi, Zámbó (Nyíri), Marinas (Erdős), Ascsillán, Homann, Bulyáki K., Bulyáki A. (Török), Kóka, Dobos, Papp (Somlyai). Játékos-edző: Ádámszki Róbert.

Nehéz talajú pályán a rutinosabb vendégek megérdemelten nyertek.

Gól: Zán, illetve Marinas, Homann, Somlyai. Kiállítva: Dobos (27.). Ifi: elmaradt.

Madalina György: – Sajnos, el kell ismerni, hogy az ellenfél jogosan vitte el a három pontot, nem tudtuk kihasználni a hatvan perces emberelőnyt. Amelyik csapat egyenlítő gól után, középkezdésből gólt kap, az megérdemli a vereséget.

Ádámszki Róbert: – Nagyon jó csapat otthonában, hetven percet emberhátrányban játszva is megérdemelt győzelmet arattunk. Nem történt semmi különösebb dolog, mindenki tette a dolgát, csak most maximálisan, ami eredményre vezetett. Köszönöm a mindig lelkes szurkolótáborunknak, hogy végig biztatta a csapatot!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában