mennyei

2019.11.02. 16:06

„...amit ma produkáltak, az valahol a szánalmas és a kínos határán mozgott.”

Labdarúgó megyei II., Pannónia Zrt. és Kelet-Magyarország csoport.

Fotó: illusztráció

Pannónia Zrt. csoport

Tiszalök-Rakamaz 0-11 (0-4)

Tiszalök, 50 néző, v.: Éva.

Tiszalök: Szombati – Balogh S., Kovács (Fodor), Balogh A., Lakatos, (Fábián K.), Puncsák, Péntek, Kiss A., (Majoros), Bacskai (Ésik), Aszalós, Kiss T. (Fábián R.). Edző: Nagy Gábor.

Rakamaz: Simkó (Csobán) – Kacsúr, Tóth, Kántor, Bagoly (Károlyi), Bíró (Dudás M.), Dudás B., Kovács (Málik), Anderka, Szívós, Cseh. Edző: Veigli Géza. Gól: Málik 2, Tóth (11-esből), Szívós, Dudás B., Károlyi, Anderka, Bíró, Kántor, Kovács, Cseh. Ifi: 3-1.

Nagy Gábor: – Semelyik osztályban, semelyik csapattól nem szabad ilyen gólkülönbséggel kikapni. Ma még edzőpartnernek sem voltunk elég jók, ez számomra felfoghatatlan.

Veigli Géza: – Három perc alatt eldőlt, a gyors gólok lendületet adtak. Nagy kedvvel végig jól játszott a csapat, csak a gólkülönbség volt kérdéses.

Kelet-Magyarország csoport

Nábrád- Csengersima 1-7 (2-1)

Nábrád,100 néző, v.: Nagy.

Nábrád: Horváth – Pásztor N., Balogh, Fehér, Varga, Kocsis, Turai, Kovács, Tejfel, Tar, Pásztor L. Edző:Végh András.

Csengersima: Szabó – Domokos, Asztalos G., Drumar, Horváth (Asztalos I.), Kerekes M.(Belbe), Tóth (Kerekes T.), Rosu, Korponai, Halász, Balogh. (Szeles). Edző: Volkán Roland. Gól: Belbe 3, Kerekes 2, Asztalos G., (11-esből), Rosu. Ifi: 4-2.

Végh András: -A csapatom minden tagjának hozzáállásával összességében meg vagyok elégedve. Továbbá kérném szépen a szövetséget, hogy a bírókat és az asszisztenseket ne hozzánk küldjék tanulni.

Volkán Roland: – Hoztuk a kötelezőt. Sok sikert Nábrádnak.

Milota-Szatmárcseke 0-4 (0-2)

Milota, 100 néző, v.: Sipos.

Milota: Nyilas – Palotás, Laktos, Mikulka, Fejes M., Varga (Szverenkó), Rétfalvi, Mikuljuk (Szuszik), Delényi, Rebryk, Fejes P. Edző: Elek László.

Szatmárcseke: Juhász – Móricz, Pásztor, Kóczé, Mándi Zs., Császár T., Horváth, Mándi (Légrádi), Magula, Varga (Mursa) Császár P. Edző: Hadadi Ferenc. Gól: Császár T. 3, Mándi Zs. Ifi: 4-1.

Elek László: – Szinte kapura lövés és gólhelyzet nélkül hoztuk le a meccset, míg a vendégek mindent belőttek és megérdemelten győztek. Hamar el kell felejteni ezt a mai meccset.

Hadadi Ferenc: – Végre úgy játszottunk ezen a rangadón ,ahogy egész ősszel kellett volna. Magas színvonalú játékvezetés mellett, megérdemelten nyertük meg a meccset.

Csenger-Nyírvasvári 2-1 (0-0)

Csenger, 100 néző, v.: Mónus.

Csenger: Béres – Páter, Dávid, Margitics, Csorvási (Katona), Stef, Mona, Vereytsi (Molnár), Osváth, Nagy, Gaál. Edző: Osváth Sándor.

Nyírvasvári: Szegedi – Pető, Karczub, Kovács(Vaszlavik), Vegyenás, Pelyák, Nagy, Lazók (Serbán), Kiss, Polacsek, Balogh. Edző: Pelyák Miklós. Gól: Margitics, Dávid, illetve Pelyák. Ifi: 11-1.

Osváth Sándor: – Köszönjük a korrekt játékvezetést. A mérkőzést nyögve nyelősen tudtuk megnyerni.

Pelyák Miklós: – Nehéz most szavakat találni. Azt, hogy még jobb csapat a Csenger, senki sem vitatja. De hogy ekkora segítséget kapjon a játékvezetőtől, vagyis inkább nem is hívnám így. Aki ismer, tudja nem szoktam ilyenekkel foglalkozni. Pályafutásom alatt még piros lapot se kaptam, de amit ma láttam, az a játékvezetés megcsúfolása volt.

0-1 –es állásnál rúg kettő les gólt a Csenger, amit a partjelző jelez is felé, ki is megy hozzá, beszélgetnek és megadja a gólt. Sőt a második találatnál még meg is fejelik a partjelzőt, mintha semmi nem történt volna. Kérdezem: miért nem jár az ilyen saját magába mérkőzést vezetni. Nem tudom elfogadni és nem is akarom, jövő héten szeretnénk kérni ezt a hazai bírót Vasváriba. Sokan várják már…

Tisztaberek-Vámosoroszi 5-1 (2-0)

Tisztaberek, 80 néző, v.: Kocsis.

Tisztaberek: Makay- Bihari, Molnár, Berki, Szilágyi (Garda), Bencze, Tóth, Bodó (Kosztya), Jóni (Molnár), Sólyom. Edző: Oroszi István.

Vámosoroszi: Bodnár – Bakó, Somogyi R., (Hadi), Rigó, Szabó, Róka, Csatári (Szaniszló), Márton, Somogyi T., Szabó Attila, Szabó Antal. Edző: Riskó Tibor. Gól: Bihari, Jóni 2-2, Bodó, illetve Bakó. Kiállítva: Bodnár (38.p). Ifi: 3-2.

Oroszi István: – Az ellenfelüknek több veszítenivalójuk volt a meccs előtt, ami a meccsen be is teljesült. Nyilván nincs ilyen különbség a két csapat között. Taktikailag nagyon fegyelmezettek voltunk és hatékonyan vittük véghez az ellencsapásainkat.

Riskó Tibor: – Őszinte leszek, benne volt már a levegőben egy ideje az újabb botlás, ennek ellenére csak dicsérni tudom a csapatot. Száz sebből vérzünk, sérülések, tiltások, hátráltatnak minket és mindez ma csak fokozódott. Megígértem ,hogy nem fogok foglalkozni a játék vezetőkkel, de amit ma produkáltak, az valahol a szánalmas és a kínos határán mozgott, bántó szándék nélkül.

Ahogy nekünk úgy nekik is akadt a mérkőzésen tizenöt percük, kár hogy ez a szünetre esett a második számú asszisztens valószínűleg pályát tévesztett, de bolygót minimum. A csapat mielőbbi gyógyulást kíván Somogyi Richárdnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában