mennyei

2019.11.16. 17:55

Itt fekszünk vándor, vitt hírül a Csengersimaiaknak...

A megyei II. osztály utolsó őszi fordulójának eredményei.

Fotós: KM-archív

Kelet-Magyarország csoport

Vámosoroszi-Beregdaróc 4-3 (2-1)

Vámosoroszi,100 néző, v.: Takács.

Vámosoroszi: Bodnár -Bakó, Szaniszló (Kiss), Somogyi R., (Hadi), Rigó, Szabó T., Baráth, Róka, Márton,Somogyi T., Szabó A. (Csatári). Edző: Riskó Tibor.

Beregdaróc: Ficze – Derceni, Deák, Pecherskyi, Szász (Kokas), Tar, Dávid, Slyvka, Varga, Rózsa, Ács. Edző: Deák Zoltán. Gól: Somogyi R.2, Csatári, Márton, illetve Dávid, Ács, Tar. Ifi: 7-3.

Riskó Tibor: – Megköszönöm minden egyes játékosnak és vezetőnek a munkáját. A szurkolóknak akik idegenbe is elkísérték a csapatot, és akkor is szorítottak értünk ha éppen nem brillíroztunk. Ha csak ezt és más semmit nem értünk el a szezonban, ez is kisebb történelmi pillant ugyanis soha nem teleltünk még ebben az osztályban. Bízom benne, hogy ez a lendület kitart tavasszal is. Jó pihenést mindenkinek.

Deák Zoltán: – Az áldott jó szívünknek köszönhetően már az ötödik percben vezetett a hazai csapat. Innen sikerült felállnunk, egyenlítettünk ez is mutatja a csapat tartását. Egy igazán jó meccs volt amíg partiban voltunk. A játékosos előtt le a kalappal. A hazaiaknak sok sikert.

Nábrád-Szatmárcseke 6-4 (3-2)

Nábrád, 100 néző, v.: Szabó.

Nábrád: Horváth – Pásztor N., (Mercz), Balogh, Fehér, Szegedi, Kocsis (Kónya), Turai, Kovács, Tejfel, Tar, Pásztor L. (Lengyel). Edző: Végh András.

Szatmárcseke: Juhász – Móricz. Pásztor, Hadadi, Légrádi (Bozsányi), Mándi Zs., Horváth, Mándi Z., Magula, Varga, Császár. Edző: Hadadi Ferenc. Gól: Pásztor 3, Szegedi, Kocsis, Fehér (öngól) illetve Hadadi, Magula, Császár. Ifi: 11-2.

Hadadi Ferenc: – Nábrádi barátaink a mai nap bemutatták akarattal, hogy lehet megnyerni egy meccset. Mire észrevettük, hogy baj van ennek egy pásztor só lett az eredménye. Remélem nem csak én szégyellem magam, hanem a játékosok is átérzik, a hibákat.

Milota-Nyírvasvári 3-1 (1-1)

Milota, 80 néző, v.: Sándor.

Milota: Nyilas – Lakatos, Mikulka, Fejes M., Rétfalvi, Delényi (Varga), Szverenkó (Szuszik), Bunna, Fejes P., Varga, Lizák. Edző: Elek László.

Nyírvasvári: Szegedi – Karczub, Kovács, Vegyenás (Serbán), Pelyák, Székelyi (Paulik), Kiss (Lazók), Polacsek, Vaszlavik, Nagy, Balogh. Edző: Pelyák Miklós. Gól: Rétfalvi 3, illetve Nagy. Kiállítva: Ifi: 8-3.

Elek László: – Senki nem bízott ebben a győzelemben, az eddigi leggyengébb felállásban sikerült nyerni egy sportszerű ellenféllel szemben. Köszönjük a szurkolók biztatását, illetve mindenki segítségét aki mellettünk állt. Úgy néz ki, hogy nyugodtabb tavaszi szezon elé nézhetünk.

Pelyák Miklós: – Elhittük, az esti mesét, hogy a hazaiak emberhiányban küzdenek. Ehhez mérten sikerül tudásunk harminc százalékát futballozni ami ma kevésnek bizonyult.

Csenger-Jánkmajtis 3-1 (2-0)

Csenger, 100 néző, v: Kocsis.

Csenger: Béres – Péter, Dávid, Margitics, Csorvási (Vereytsi), Stef, Mona, Balogh (Katona), Osváth, Nagy, Gaál. Edző: Osváth Sándor.

Jánkmajtis: Tóth – Kiss, Mikulka (Balogh), Pálvölgyi, Puskás (Tar), Costea P., Bartha, Bodogán (Daru), Balogh Zs. (Della), Costea G. Edző: Della Sándor. Gól: Dávid 2, Stef, illetve Puskás. Ifi: 9-1.

Osváth Sándor: – Az ellenfél kapusa szerencsénk, hogy a gólt nem fogja. A helyzetek alapján megérdemelt hazai győzelem.

Della Sándor: – Az első félidőben elaludtunk a másodikban próbáltuk korrigálni a dolgokat csak sajnos őr lángon égtünk. Gratulálok Csengernek.

Tisztaberek-Csengersima 2-1 (2-0)

Tisztaberek 100 néző, v.: Maleskovits.

Tisztaberek: Makay – Bihari, Molnár R., Lukács(Molnár K.) Nagy, Berki, Szilágyi (Bodó), Bencze, Tóth, Jóni, Garda (Juhász). Edző: Oroszi István.

Csengersima: Székely Domokos, Asztalos, Horváth, Korponai (Volkán),Belbe, Kerekes, Tóth, Kerekes, Halálsz, Balogh. Edző: Volkán Roland. Gól: Szilágyi, Jóni, illetve Asztalos. Ifi: 3-0.

Oroszi István: – Az első félidőben gólokkal kellett volna eldönteni a meccset, a második félidőben izgulhattunk, hogy megtartsuk az eredményt. A csatabárdot, úgy gondolom jó helyre sikerült letenni.

Volkán Roland: – Itt fekszünk vándor, vitt hírül a Csengersimaiaknak, megcselekedtük amit megkövetelt a haza.

Pannónia Zrt. csoport

Tiszalök-Tiszavasvári 1-4(1-0)

Tiszalök, 100 néző, v.: Takács.

Tiszalök: Fábián – Balogh S., Balogh A., Kiss R., (Ésik), Lakatos (Szanics), Puncsák, Péntek, Kiss A., Bacskai (Majoros), Aszalós M., (Kovács), Aszalós T: Edző: Nagy Gábor.

Tiszavasvári: Susánszky – Szolyka T., Mészáros, (Gyákum), Huszti (Veres), Szolyka G., Bakos, Holozsnyák (Száraz), Bolega, (Gyurján), Ujj, Nagy (Lakatos), Bolgár. Edző: Nagy István. Gól: Kiss, illetve Nagy, Száraz, Mészáros, Gyurján. Kiállítva: Balogh (44.p), Kiss (65.p).Ifi: 3-4.

Nagy Gábor: – Szégyen, hogy egy ilyen meccset a játékvezető dönt el. További sok sikert Tiszavasvárinak. .

Nagy István: – A szomszédvári rangadón a parázs hangulat ellenére higgadtabban játszottunk. Megérdemelten hoztuk el a három pontot.

Nyírerdő csoport

Dombrád-Tuzsér 1-3 (0-0)

Dombrád, 60 néző, v.: Kósa.

Dombrád: Szabolcsi – Molnár T., Birke, Fábián, Borbély, Szendrei (Molnár P.), Horváth, Kósa, Illés, Hornyák, Méhész. Edző: Tóth JÁnos.

Tuzsér: Csuka – Tóth, Setét (Lakatos), Szöke, Balogh (Szőke) Balogh (Sztojkó), Iván, Jónás, Balogh R. (Farkas), Balogh Zs., Jónás. (Koszta). Edző: Szabó István. Gól: Méhész, illetve Balogh R. (11-esből), Setét.

Tóth János: - Az első félidőben úgy érzem, hogy egy picikét jobban játszottunk ellenfelünknél, amit a második félidő elején egy góllal jeleztünk is. Az ötödik meccs óta egy nullás vezetésnél mindig kapitális hibát vétünk, amit az ellenfél azonnal megbüntet. Így volt ez ma is. Egy-egynél a tuzséri csapat lelkesedésben, és négy cseréjének köszönhetően fölénk nőtt, így győzelme megérdemelt.

A tizenhárom felnőtt játékosomnak szeretném megköszönni a hozzáállását, mert sajnos az utóbbi fordulók eredménytelensége abból fakadt, hogy folyamatosan tizenegy-tizenkét játékossal tudtunk felállni, ami rutintalansággal is párosult. Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Szabó István: - Minden jó, ha jó a vége, márpedig számunkra az előző két forduló nagyon jól alakult! Gratulálok minden egyes játékosomnak az egész őszi teljesítményhez, hozzáálláshoz. Az elért eredmények már mutatják, hogy fel tudtuk venni a megyei másodosztály ritmusát, hasonló odaadással komolyabb célokat is kitűzhetünk a csapat elé a jövőben. Köszönöm mindenki munkáját, segítséget, aki bármit is hozzátett a csapat szezonbeli teljesítményéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában