Mennyei megyei I.

2019.11.22. 09:28

„Nagy kihívás előtt állunk!” – Mérkőzéseket pótolni jobb később, mint soha

Szeptember végén, a Magyar Kupa főtáblájának első körében a Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban érdekelt csapatok közül még az Újfehértó, a Balkány és a Nagyecsed is versenyben volt, ezek az együttesek akkor nem tudtak bajnoki meccset játszani.

Forrás: illusztráció / KM-archív

Fotó: Sipeki Peter

A három csapat (kiegészülve a Mándokkal) szombaton pótolja a mérkőzéseket, számukra ezen a héten zárul az őszi idény.

Az Újfehértó négy meccs óta veretlen, előző három összecsapását 14 gólt szerezve megnyerte, míg ellenfele, a Mándok az utóbbi öt héten háromszor botlott, mindhárom vereségét a bajnoki címre is esélyes gárda ellen szenvedte el.

A bajnok Nagyecsed az ősz végére kezdte megtalálni magát, egymás után két meccset nyert, és a Balkány is jó időszakot él meg, az elmúlt öt fordulóban tizenkét pontot szerzett.

Balkányban és Újfehértón is jó mérkőzésre van tehát kilátás.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály

Balkány (9.)–Nagyecsed (13.)

Belényesi Miklós, a Balkány játékos-edzője: – Az előző idény bajnokcsapatát fogadjuk, senkit ne tévesszen meg, hogy jelenleg hol tartózkodnak a tabellán, jó csapat jó edzővel, nagy kihívás előtt állunk! Reméljük, a pálya állapota jobb lesz, mint a legutóbbi meccsen, és mindkét gárda a saját játékát fogja tudni játszani! Szeretnénk győzelemmel búcsúzni az őszi szezontól.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékos-edzője: – A hazai pályán jól szereplő Balkányhoz látogatunk. Az utolsó meccsen mindenki pontot, pontokat akar szerezni, hogy jobb, kellemes emlékkel vonuljunk szünetre. Úgy készültünk, hogy ezzel így legyünk mi is.

Újfehértó (10.)–Mándok (4.)

Piskóti Zsolt, az Újfehértó edzője: – Úgy érzem, nem szerepeltünk rosszul az első félévben egy osztállyal magasabb szinten sem. A félszezon végéhez közeledve sikerült kicsit feljebb tornázni magunkat, de az igazán nagy alakítás egy esetleges újabb győzelemmel lenne elérhető. Tudjuk, hogy a Mándoknak is nagy a tét, és a dobogón szeretne telelni, éppen ezért egy nagyon színvonalas, jó mérkőzésre számítok.

Mirgai László, a Mándok edzője: – Egy olyan mérkőzés elé nézünk, ami nagyban befolyásolhatja, hogy milyen pozícióból kezdjük meg a tavaszt. Biztos vagyok benne, hogy minden játékosom átérzi a mérkőzés súlyát. Az eddig eltelt időszakot figyelembe véve elégedett vagyok a fiúk teljesítményével, és remélem, hogy most sem hagynak cserben. Ahhoz, hogy nyerjünk, javítani kell a helyzetkihasználásunkon, hiszen a Nagyhalász ellen ezzel volt a legnagyobb gondunk.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában