Mérk Kinizsi SE

2019.11.22. 19:00

Öt kiló híján két mázsát nyomott

A fekvenyomó országos bajnokságon is remekeltek a mérkiek.

cof

Igen eredményesen zárták a versenyszezont a Mérk Kinizsi SE erőemelői. A közelmúltban Orosháza adott otthont a fekvenyomó országos bajnokságnak, amelyen a mérkiek közül hatan indultak, és öt arannyal tértek haza.

Haga Zoltán (66 kg) az ifiknél és a junioroknál bajnoki címet szerzett, a felnőttek mezőnyében ezüstöt. Szegi Attila (+120 kg) a felnőtteknél a harmadik, a masters 1 kategóriában ennek abszolútjában is az első helyen zárt 192,5 kg-os egyéni csúccsal. Attila egy héttel korábban az erőemelő országos bajnokságon két új csúcsot (guggolás és összetett) ért el.

Szintén a +120 kilósok között Aradi Ferenc a masters 2 korosztályban a dobogó legfelső fokára állhatott. Haga Tibor (93 kg) a masters 2-ben az első helyen végzett, Szűcs Sándor (105 kg) szintén ebben a korosztályban ezüst­érmet szerzett. Plásztán József (105 kg) új egyéni csúccsal (195 kg) izgalmas versenyben végül a negyedik helyen végzett a felnőttek mezőnyében.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában