mennyei

2019.11.01. 12:24

Otthonában még egy botlást nem engedhet magának a Karász

Labdarúgás: megyei II. osztály, 13. forduló (kezdés: 13, ifi 11)

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Nagy István, a Tiszavasvári edzője

Tiszalök (9.)–Rakamaz (2.): – Mindkét csapattal jó kapcsolatot ápolok, ezért ha a szívemre hallgatok, akkor döntetlen, ha az eszemre, akkor vendéggyőzelem.

Geszteréd (16.)–Nyíribrony (8.): – Nem egy lefutott meccs, ha a Geszteréd úgy játszik, mint legutóbb, akkor otthon tartja a három pontot.

Levelek (15.)–Bököny (13.): – Nagy küzdelem várható, a Levelek lélektani előnyben van, és nyerhet.

Nagykálló (4.)–Kálmánháza (11.): – Amennyiben a vendégeknél mindenki ráér, akkor pontot is rabolhatnak a nagykállóiaktól.

Kótaj (1.)–Encsencs (7.): – Bajnokesélyesként a Kótaj nem engedheti meg magának, hogy otthon pontot hullajtson.

Kék (10.)–Kállósemjén (5.): – A Kék óriási hullámvölgyben van, egy bravúrgyőzelem túllendíthetni őket, de a Semjén nem adja majd olcsón a bőrét, és győzni megy.

Apagy (3.)–Tiszavasvári (6.): – Mindenképpen nyernünk kell, hogy ne szakadjunk el az élbolytól, de vasárnap lévén nem lesz egyszerű meccs.

Nyírbéltek (14.)–Nyírlugos (12.): – A Nyírbéltek ötvenszázalékos hazai mérlege is elég lehet ahhoz, hogy az idegenben gyengélkedő Nyírlugost legyőzze.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Riskó Tibor, a Vámosoroszi edzője

Nábrád (15.)–Csengersima (5.): – Sokkal egységesebb, jobb képességű csapat a Sima, nagyon meglepődnék, ha hazai siker születne.

Milota (7.)–Szatmárcseke (16.): – A Csekének égető szüksége lenne a győzelemre, ha nem akarnak nagy bajba kerülni, de Milota nem az a hely, ahol könnyen adják a pontokat, hazai sikerre tippelek.

Csenger (3.)–Nyírvasvári (8.): – Ha a Vasvári olyan fegyelmezetten fog játszani, ahogy tette azt ellenünk, akár idegenben is pontot csíphet. Ezzel együtt jobb csapatnak tartom a Csengert, pláne otthon. Hazai.

Hodász (14.)–Kocsord (4.): – A hazaiak – ha teljes keret áll Józsi bácsi rendelkezésére – megnehezíthetik a vendégek dolgát. Viszont a Kocsordot esélyesebbnek érzem.

Nyírcsaholy (6.)–Jánkmajtis (2.): – A Csaholy otthon mindig és mindenkire veszélyes, ezt számtalanszor bizonyították már. Döntetlenre tippelek.

Tisztaberek (9.)–Vámosoroszi (1.): – Ahogy azt már korábban is említettem, nagyon nehéz meccsek elé nézünk itt a hajrában. A hétvégi különösen az lesz.

Rendkívül jól tömörülő, masszív csapat a Berek, amelynek a kontrái nagyon veszélyesek. Ugyanakkor ha ugyanolyan alázattal és fegyelemmel tesszük majd a dolgunkat a pályán, miként az elmúlt meccseken, akkor pontokkal térhetünk haza.

Nagydobos (12.)–Beregdaróc (11.): – A Daróc előző meccseiből kiindulva biztos, hogy iksz.

Terem (13.)–Kölcse (10): – Ez a meccs vendégsikert ígér.

Nyírerdő csoport

Tippel: Gyüre József, az Ajak edzője

Őr (6.)–Ópályi (14.): – Hazai pályán nem botlik az Őr.

Nyírkarász (2.)–Ladányi TC (15.) – Otthonában még egy botlást nem engedhet magának a Karász.

Nyírmada (10.)–Vaja (1.): – Szomszédvári rangadó, bármi megtörténhet.

Pátroha (8.)-Demecser (7.): – Szintén szomszédvári rangadó, véleményem szerint háromesélyes.

Gergelyiugornya (4.)–Szabolcsveresmart (12.): – Döntetlengyanús mérkőzés.

Fényeslitke (9.)–Tuzsér (13.): – Szurkolok a volt csapatomnak.

Gyulaháza (3.)–Ajak (16.): – A tisztes helytállás reményében utazunk a listavezetőhöz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában