mikulás-futás

2019.12.04. 15:02

A Mikulás is fut egy kört

Rengeteg nyeremény, ajándék és cukorágyú várja a gyerekeket, díjazzák a legszebb Mikulásokat is.

Szombaton immár 36. alkalommal rendezik meg a Városi Stadionban a Mikulás-futást, amelyen a futás mellett számos meglepetés is várja a sportolni vágyókat. Az előző évben több mint két­ezren vettek részt az eseményen, és mint azt Dajka László szervező elmondta, annak ellenére, hogy munkanap, bíznak benne, hogy sokan választják ezt a programot szombat délelőttre. – Több iskola is jelezte, hogy testnevelésóra keretében indulnak a futáson – tette hozzá.

Mindenki kap tombolát

A bemelegítő kört a Mikulás vezetésével tehetik meg a stadionba kilátogatók. Ezután több korosztályban állhatnak rajthoz a versenyzők, de ez nem is igazán verseny, mert a négyszáz méter akár gyalog is teljesíthető, fontos kitétel, hogy a családi futásnál a célba érkezéskor legalább egy felnőttnek és egy gyereknek fognia kell egymás kezét.

A táv teljesítése után indul az évek óta népszerű Mikulás Expressz, és lesz cukorágyú is. Minden résztvevő tombolát kap, amellyel, többek között a szponzoroknak köszönhetően, értékes ajándékok nyerhetők.

– Minden részt vevő gyereket megajándékozunk egy csokimikulással, valamint közel száz ajándékot sorsolunk ki – mondta Nádasdy Mariann szervező.

Mikulás-szépségverseny is lesz, az első három helyezett díjazásban részesül.

Érdemes tehát kilátogatni a 10 órakor kezdődő rendezvényre, mert ez egy kellemes két és fél órás kikapcsolódás lesz gyermeknek és felnőttnek egyaránt.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában