Kempo

2019.12.05. 11:50

Remekül szerepeltek a csolnoki versenyen

Múlt szombaton Csolnokon léptek küzdőtérre a Tai Qi SE versenyzői a kobudo kempo nyílt magyar bajnokságon.

Miló András nagymester tanítványai a szokásokhoz híven több bajnoki címmel és dobogós hellyel tértek haza az év legjobb hangulatú versenyéről. Mikula Judith megnyerte a senior fegyveres és puszta kezes formagyakorlatot. Ugyanebben a versenyszámban Vaskóné Gönczi Mariann két ezüstérmet szerzett.

Galyas Regina a serdülő lányoknál fegyveres formában első, míg puszta kezesben második lett.

Light contact küzdelemben első és boken kumitében (fegyveres küzdelem, biztonságos fegyverrel) harmadik helyen végzett. Petrikovics Gergő a mesterjelöltek között megnyerte mindkét formagyakorlatszámot és az abszolút kategóriát is katában. Light contactban negyedik, boken kumitében harmadik lett. Vaskó Dániel két második helyet szerzett a formagyakorlatszámokban, míg light contactban harmadik, bokenben pedig aranyérmes lett. Vaskó David két első helyet szerzett formagyakorlatban és két másodikat light contactban, illetve boken kumitében a juniorok között.

Horváth Márkó bajnok lett puszta kezes formában, light contactban, itt megnyerte az abszolút kategóriát is, és második lett a bokenharcban. Szécsi Nándor az először megrendezett speciális (paralimpiai) versenyszámban megnyerte a formagyakorlatot, a light contactot és a boken küzdelmet a gyermekkorosztályban.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában