Nyíregyháza Spartacus

2019.12.06. 10:43

Szpari-karácsony díjakkal

Nyilasi Tibor is ott volt a Continental Arénában rendezett ünnepségen.

Fotós:

Fotós:

 

Lőrincz Levente is kapott díjat | Fotó: Trifonov Éva

A Szpari-karácsonyok történetében először ünnepeltek együtt a Spartacus Torna Club aerobikosai, a Bozsik Akadémia és a Nyíregyháza Spartacus FC férfi- és női szakágának focistái. A Continental Arénában rendezett ünnepségen a díját­adásban segédkezett Nyilasi Tibor, az MLSZ elnökségi tagja és Pákolicz Dávid, a Szpari egykori játékosa, aki a női válogatott mellett dolgozik.

– Mozgalmas évünk volt, hiszen az aerobikszakág mellett több leány utánpótlás-együttest is elindítottunk. A felnőtteknél az edzőváltás után azért esett a választás Lengyel Rolandra, mert szerettük volna, ha egy, a csapathoz kötődő tréner irányítja az együttest. Az elmúlt négy fordulóban jó eredményeket értek el, bízunk abban, hogy a hátralévő meccseken is pontokat gyűjtünk – mondta Révész Bálint, a Nyíregyháza Spartacus elnöke.

– Elindult egy folyamat, melyet szeretnénk folytatni. Egy olyan ütőképes együttest létrehozni, melyben a saját nevelésű játékosok alkotják a gerincet – mondta Kozák Attila ügyvezető.

A Szpari-karácsony díjazottjai

A Spartacus Torna Club díjazottjai. SA UP3 (Sportaerobik UP3) korosztály: Kerezsi Nóra, Kovács Eszter, Révész Valentina, Sziszák Nóra, Szepesi Mira, Vámosi Kiara. SA/AD UP2 (Sportaerobik/Aerodance UP2) korosztály: Albrecht Zsófia, Dvorszki Dóra, Kiss Letta, Szepesi Gréta, Tajthy Emese, Untener Lili. SA/AD UP1 (Sportaerobik/Aerodance UP1) korosztály: Gaál Petra, Pristyák Jázmin, Szabó Sára, Szepesi Dorina, Takács Dorka, Vass Babett. Edző: Hubacsek László, Takácsné Gaál Krisztina és Radics János.

A női szakág díjazottjai. Év játékosa, U7: Miholesz Dalma, U9: Mozga Bianka, U11: Juhász Kinga, U13: Linzenbold Dorina, U14: Brekovszki Julianna, U16: Oláh Csenge, U19: Pekk Panna. Az év kapusa: Czvik Petra. Az év utánpótlás játékosa: Tuza Petra. Az év edzője: Fejér Márkó. Az év felnőtt játékosa: Kovács Anikó.

A Bozsik Akadémia díjazottjai. Bozsik-díj, az Év Játékosa. U8/a korosztály: Barta Richárd, U8/b: Kosztyu Lóránt, U9/a: Palaga Milán, U9/b: Jacsó Ádám, U10: Lőrincz Levente, U11: Majoros Milán, U12:Törő Alex U13: Chrabák Noel, U14: Bertók Márk, U15: Varga Balázs, U16: Nagy Gergő, U17: Herczku Alex, U19: Szokolai Márk. Élen a tanulásban és élen a labdarúgásban. U10: Mátyási Gergő. U11: Rácz Vince, U12: Bába Péter, U13: Jakab Nándor, U14: Kovalecz Soma, U15: Spisák Bence, U16: Enyedi Péter, U17: Pataki Bence, U19: Boda Balázs. Buús György-kapusdíj 2019: U7–U12: Simon Ferenc. U13–U19: Szondi Levente. Az év edzője a kisebb korosztályoknál: Tamás Péter. Az év edzője a nagyobb korosztályoknál, U13–U19: Lengyel Roland. Az év fiatal tehetsége a felnőttcsapatnál: Végső Előd. Az utánpótlásban végzett kiemelkedő munkájáért: Jova Levente. A támogatóterületen végzett kiemelkedő munkájáért: Szakács István. A támogatóterületen végzett kiemelkedő munkájáért és a klubért való elhivatottságáért: Szmollár Tamás.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában