Labdarúgás

2020.01.03. 20:52

360 fokos videó: Így indult a Kelet-Eissmann Kupa!

Tizenötödik alkalommal rendezik meg a Kelet-Magyarország-Eissmann Hungária országos pénzdíjas teremlabdarúgó tornát Nyíregyházán, a Continental Arénában.

Forrás: Sipeki Péter

– Még soha nem vágtunk neki ennek a rendezvénynek ilyen erős mezőnnyel, mint most – mondta el Dajka László, a kupa szervezője. – Játszik három korábbi győztes, illetve más tornák nyertesei is, egyes csoportoknál akár már rögtön a döntőt is meg lehetne tartani. Bízom benne, hogy vasárnap este egy fantasztikus csapat neve fog felkerülni a vándorserlegre.

A tornán január 3. és 5. között lépnek pályára a csapatok. Dajka Lászlótól azt is megtudtuk, hogy a nők iránti tisztelet jegyében idén egy különleges betétmérkőzéssel is készültek a szervezők: vasárnap a döntő előtt a Nyíregyháza Spartacus és a Debrecen női focicsapatának összecsapását izgulhatják végig a nézők.

– Összesen huszonnégy csapat lép pályára hat négyes csoportban, melyekben körmérkőzéseket játszanak, és az első két helyezett jut tovább az egyenes kieséses szakaszba. Ott már óriási harc lesz, hiszen kétszer tizenkét percben fog eldőlni, hogy ki az aki továbbléphet – tette hozzá a szervező.

​Nézz körbe 360 fokban!

A videót 360 fokos kamerával vettük fel: az egérrel vagy a bal felső sarokban lévő kör alakú ikonra kattintva tudsz változtatni a nézőponton. Ne felejtsd el megnézni, hogy mi van a kamera “háta mögött”!

Még több 360 fokos videóért iratkozz fel a Hírek 360 YouTube-csatornájára és kövesd a Hírek 360 Facebook-oldalát!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában