Nyíregyháza Tigers

2020.01.25. 10:00

A Tigrisek készülnek a rajtra

Három hazai meccset biztosan játszik a nyíregyházi gárda.

A fehér mezes Tigrisek márciusban kezdik a bajnokságot

Forrás: KM-archív

Fotó: kapilali

Noha a Nyíregyháza Tigers szezonja nyáron véget ért, a csapat nem állt le huzamosabb ideig az edzésekkel: a játékosok szeptember óta heti két-három alkalommal erőnléti edzé­sekkel tartották magukat formában. Ősszel három try outot (toborzót) tartottak a Tigrisek, minek eredményeként úgy néz ki, többeket is be lehet majd építeni a csapatba.

Még alakul a keret

A napokban aztán már a pályán is elkezdte az edzéseket a csapat, mondhatni tehát, hogy a Tigers gőzerővel készül a bajnoki rajtra. Az együttes ebben az idényben is a Divízió I.-es bajnokságban indul, Mihalik György elnök elmondása szerint a célokat egyelőre nem lehet meghatározni, mivel a végleges keret még kialakulóban van.

Az viszont biztos, hogy a nyíregyházi csapat az alapszakaszban három hazai meccset játszik. A versenykiírás szerint a kilenccsapatos mezőnyben minden gárda hatszor mérkőzik – háromszor otthon, háromszor idegenben –, az alapszakasz befejeztével az első helyezett a negyedikkel, a második a harmadikkal játssza az elődöntőt, a két győztes a Pannon Bowlon küzd meg a bajnoki címért.

Amerikai foci: bajnoki menetrend

03.22.: Budapest Titans–Nyíregyháza Tigers

03.29.: Nyíregyháza Tigers–DEAC Gladiators

04.12.: Nyíregyháza Tigers–Eger Heroes

05.10.: Budapest Cowbells II.–Nyíregyháza Tigers

05.23.: Nyíregyháza Tigers–Dabas Sparks

06.21.: DAK Acél Dunaújváros–Nyíregyháza Tigers

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában