Nyírerdő Kupa

2020.01.26. 18:32

Az ibrányiak tripláztak a teremben

A bronzmeccsen hetesekkel nyertek a kemecseiek.

Fotó:

Izgalmas meccseket, szép gólokat láthattak aok, akik vasárnap kimentek a nyíregyházi Filo focicsarnokba. Itt rendezték a 7. Nyíredő Kupa teremfoci torna nyolcas döntőjét. Az MLSZ megyei igazgatósága által szervezett sorozat zárakor két négyes csoportban kezdtek a felek. Mindkét kvartettből a győztesek a döntőben, a vesztesek a bronzmeccsen folytathatták. A finálét végül Majoros Ádám góljával az Ibrány nyerte, zsinórban triplázott. A dobogósok a serlegeken és az okleveleken kívül a Szi-Zo Sport jóvoltából összesen 200 ezer forint értékű vásárlási utalványban is részesült.

 

7. Nyírerdő Kupa: nyolcas döntő

A csoport: Újfehértó–Encsencs 3–0, Záhony–Csengersima 5–1, Záhony–Encsencs 5–0, Újfehértó–Csengersima 2–4, Újfehértó–Záhony 4–3, Encsencs–Csengersima 6–5.

A végeredmény: 1. Újfehértó 6, 2. Záhony 6, 3. Encsencs 3, 4. Csengersima 3. (Azonos pontszámnál az egymás ellen elért eredmény döntött)

B csoport: Ibrány–Kemecse 1–0, Levelek–Apagy 1–1, Kemecse–Apagy 3–0, Ibrány–Levelek 4–1, Kemecse–Levelek 3–1, Apagy–Ibrány 4–3.

A csoport végeredménye: 1. Ibrány 6 , 2. Kemecse 6, 3. Apagy 4, 4. Levelek 1.

Bronzmeccs: Kemecse–Záhony 0–0 (hetesekkel 2–0)

Döntő: Ibrány–Újfehértó 1–0 (1–0)

Különdíjasok. A torna legjobb játékosa: Somogyi Márk (Ibrány). Gólkirály: Sárkány Gábor (Záhony, 13 góllal). Legjobb kapus: Sánta Tibor (Kemecse). Legsportszerűbb csapat: Újfehértó.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában