Asztalitenisz

2020.01.28. 09:49

Bronz és ezüst Budapestről

Tölgyes Dorottya két éremmel mutatkozott be az ifik között.

Tölgyes Dorottya

Forrás: NSO.HU

Hétvégén Budapesten rendezték meg az utánpótlás Budapest-bajnokság I. osztályú ranglistaversenyt, amelyen megyénket a Nyírbátori ASE és a NAC Nyíregyháza képviselte.

A lányok U12-es kategóriájában Kiss Boglárka nem jutott a főtáblára, az eggyel idősebbek között viszont igen, de az első mérkőzését elveszítette, így a vigaszágon folytatta a küzdelmeket, amelyen végül a döntőbe verekedte magát, ott azonban kikapott.

Tölgyes Dorottya
Fotó: NSO.HU

Fanni váratlan betegsége

Az ifjúságiak között Tölgyes Dorottya az elődöntőig magabiztosan menetelt, a döntőbe jutásért azonban a későbbi győztes Dari Helgával nem bírt, így a harmadik helyen fejezte be a küzdelmeket, párosban a statisztikás Fejős Annával ezüstérmet nyertek. A nyírbátoriak ifjú tehetsége ezzel az előző évhez hasonlóan ismét két érmet nyert a fővárosi megméretésen. A nyíregyházi Hanustyák Fanni váratlan betegség miatt nem tudott részt venni a versenyen. Laskai Írisz egyéniben a legjobb tizenhat között búcsúzott a további küzdelmektől, párosban Adamik Csengével az oldalán a legjobb nyolc közé jutásért az első helyen kiemelt Drabant Anita, Dari Helga páros állta útjukat. Fiúknál az U13-asok között a nyírbátori Német Árpád a főtáblára jutott, ott azonban elveszítette első mérkőzését, a vigaszágon viszont a harmadik helyen végzett. Ugyanebben a kategóriában Mocsár Bálint nem jutott a legjobb harminckettő közé. Az ifjúsági korú Gyenes Csaba és Baracsi Elek nem jutottak a főtáblára.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában