Év sportolója

2020.01.05. 18:21

Elkezdődött a szavazás

Az Év sportolója játékban a Kelet-Magyarország és Szabolcs Online látogatói voksolhatnak.

Fotós: Sipeki Peter

Fotós: Sipeki Peter

A hagyományokhoz hűen a Kelet-Magyarország és Szabolcs Online látogatói dönthetik majd el, hogy ki legyen az Év sportolója, csapata és edzője. A megszokott hét kategóriában hirdettük meg a versenyt (felnőtt férfi, női, csapat, utánpótláskorúaknál fiú-, leánycsapat, valamint edző). Szerkesztőségünk a megszokott módon valamennyi kategóriában kiemelt öt-öt jelöltet, de a korábbi játékok alapján nem biztos, hogy közülük kerülnek majd ki a győztesek. Játékunk első körében bárki jelölhetett még sportolót, csapatot vagy edzőt. Voltak, akik feleslegesen azok nevét küéldték el, akik az általunk javasoltak között is szerepeltek.

Játékunk folytatása igen egyszerű. Szavazni a már megszokott módon, a lapunkból kivágott szavazószelvényekkel lehet. A voksokat levélben vagy személyesen lehet eljuttatni szerkesztőségünkbe (4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 4–6.). A szavazólapok mellett internetes portálunk, a Szabolcs Online is lehetőséget kínál a voksolásra.

A szavazási határidő január 21. kedd, 12 óra. A lapunkból kivágott szelvénynek eddig kell beérnie szerkesztőségünkbe, az interneten pedig ez az időpont a voksolás végső határideje. Minden kategóriában a legtöbb szavazatot begyűjtő nyeri majd a játékot. A szavazók között sorsolunk, a szerencséseket meghívjuk a díjátadóra és ajándékot is kapnak.

(Borítóképünkön a tavalyi győztesek.)

Akikre szavazni lehet:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában