NB III

2020.01.23. 08:12

Ez a csapat képes meglepetésre

A Sényő új játékosa, Farkas Márk bizakodva várja a tavaszt.

Fotó: kapilali

Az NB III. tavaszi folytatására hangoló Sényő-Carnifex FC kedd este a nyíregyházi stadion műfüves pályáján lejátszotta az első felkészülési mérkőzését. Noha a Fiumei Viktor, Imrő László edzette együttes igen szervezett Kemecsével találta magát szembe, 3–0-ra nyert a magasabb osztályú gárda.

A meccsen pályára lépett a sényőiek új igazolása, Farkas Márk is. Mint ismert, a 28 éves védő a 2019. szeptemberi szakítás előtt négy szezonon keresztül volt a Nyíregyháza Spartacus játékosa. Márknak az idény első felében hivatalosan nem volt csapata, de így is edzésben volt.

– A pályafutásom során még nem volt ilyen, hogy nincs csapatom, de nem akartam magam alatt lenni, úgy voltam vele, hogy ez is egy tapasztalat – mondta Farkas Márk. – Október környékén edzéslehetőséget kértem a Sényőtől, amit meg is kaptam. Ismerem a srácokat régóta, azonnal befogadtak, de a vezetőség és az edzők is nagyon rendesek voltak velem. Onnantól jártam az edzésekre és ugyanúgy készültem, mintha hétvégén én is meccset játszanék.

Pénteken újabb meccs

– Tetszettek az edzések, minden körülmény pozitív volt, de egyébként is követtem a Sényő eredményeit, tudtam, hogy jó csapatról van szó – folytatta a játékos. – Egyáltalán nem levezetni jöttem ide. Tizenkét meccs van hátra a bajnokságból, mindegyiken szeretnénk kihozni magunkból a maximumot.

Képes rá a csapat, hogy meglepetést szerezzen. A srácok olyan sorozatot hoztak össze az ősz végén, ami bizakodásra ad okot.

A Sényő a következő felkészülési mérkőzését pénteken 19 órakor játssza a Mándok ellen, ismét a nyíregyházi stadionban.

MK


Labdarúgás: felkészülési mérkőzés

Sényő-Carnifex FC–Kemecse 3–0 (1–0)

Sényő: Gazsi (Krizsanovszki) – Kelecsényi, Klepács (Hadházi), Szokol, Boros (Farkas M.) – Fabu, Fenyőfalvi (Kapacina V.) – Lizák (Barta), Lakatos L., Barcsay (Tőkés) – Kapacina K. (Páll). Gól: Kapacina K., Barta, Páll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában