Kisvárda Master Good

2020.01.07. 09:44

Felipe, Pico és Seco távozik

Két új játékos repül a kisvárdaiakkal az egyiptomi edzőtáborba.

Hétfőn fél órát a konditeremben töltöttek a Kisvárda Master Good élvonalbeli focicsapatának játékosai, majd a centerpályán edzettek egy pörgőset. Hugo Seco ott volt társaival, ám nem edzett, búcsúzni érkezett. Ugyancsak távozik két brazil, a kapus Felipe és Anderson Pico.

– Felipétől kaptunk egy kérést, hogy nem tökéletes a térde, nem érzi olyan frissnek a testét, mint a korábbiakban, harmincöt évesen szeretne a civil életére, a családjára koncentrálni – kezdte tájékoztatását a klub honlapján Révész Attila sportigazgató. – Ezért szeretné, ha meg tudnánk állapodni a távozása feltételeiben. Hangsúlyozta, hogy nem akar eligazolni sehova, köszöni szépen ezt a másfél évet, de úgy érzi, már nem tudna azon a szinten teljesíteni, ahogy korábban. A kérését méltányolni tudjuk, és elindítottuk a szerződése felbontását. Mindenképpen szeretnénk kapust igazolni a helyére.

Barátsággal váltak el

– Anderson Picóval szerződést bontottunk, az ő térdének állapota nem tette lehetővé, hogy segítségünkre legyen a továbbiakban – folytatta Révész Attila. – Hugo Seco az utolsó őszi bajnoki után kérte a szerződése felbontását nehéz családi helyzetére hivatkozva. Megértettük őt, hiszen a felesége az október végén született gyermekével tavasszal még nem tudna ideköltözni, közben pedig a beteg édesanyja állapota is súlyosbodott. Barátsággal válunk el tőle, a későbbi együttműködés lehetőségét fenntartva.

Új játékos a szerb Ne­manja Obradovics és a kozármislenyi Jelena Richárd, és még ­három futballista érkezése várható a várdaiaknál. ­Kedden délután repül az együttes Egyiptomba, és Hurghadában táborozik egy hétig, ezalatt két edzőmeccset is játszik.

KM

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában