Tenisz

2020.01.07. 16:18

Fucsovics Márton egyesben ismét nyert

Immáron másodszor is nyert a nyíregyházi teniszező, Fucsovics Márton (70. a világranglistán ) az amerikai Frances Tiafoe (49.) ellen.

03 May 2019, Bavaria, Munich: Tennis: ATP-Tour - Munich, singles, men, quarter finals: Cecchinato (Italy) - Fucsovics (Hungary). Marton Fucsovics in action. Photo: Sven Hoppe/dpa

Forrás: KM-archív

Fotó: dpa Picture-Alliance/AFP

Először tavaly előtt a genfi salakpályás tornán győzött 2:0-ra, kedden pedig Dohában az 1,465 millió dollár összdíjazású dohai kemény pályás tenisztorna főtáblájának első körében.

Az első szettben 2:2 után Marci kétszer, ellenfele egyszer bérkelt, a a magyar teniszező be is húzta 6:4-re játékrészt. A folytatásban fej-fej mellett haladtak a teniszezők, aztán a francia 5:4-es vezetésénél elvette Marci adogatójátékát és egyenlített.

A döntő játszma hatalmas csatát hozott, 2:1-es vezetésénél ismét adogatójátékot nyert Tiafoe, utána Marci öt bréklabdát hárított, majd kétszer elcsente az amerikai szerváit és ezt a szettet is 64-re nyerve diadalmaskodott a két óra huszonkét perces meccsen.

Marci ma még pályára lép párosban spanyol Franando Verdasco (49.) oldalán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában