Nyíregyházi SN

2020.01.31. 07:53

Gyakorlásnak tekintik a Balmaz elleni meccset

Pénteken a Ligakupa G csoportjának utolsó fordulójában a Balmazújvárost fogadja a Nyíregyházi SN gárdája.

Az már korábban eldőlt, hogy a csoportból az élvonalbeli Mezőkövesd jutott tovább hat ponttal, így a találkozó a presztízsen kívül tulajdonképpen tét nélküli.

– A találkozóra, mint az összes többi Ligakupa-meccsre is, a felkészülés részeként tekintünk, nekünk továbbra is a bajnokság a legfontosabb. Nehéz helyzetből kezdjük meg a tavaszt, ezért minden ilyen éles gyakorlási lehetőség aranyat ér – vezette fel az összecsapást Kaplonyi Zoltán, a Nyíregyházi SN edzője. – Az ilyen alkalmak tökéletesen alkalmasak arra, hogy téthelyzetben teszteljük a felkészülés alatt gyakorolt támadási és védekezési variációkat. Valamint megfelelő alkalmat biztosít arra, hogy minél jobban beépítsük az újonnan érkezőket, meggyőződésem, hogy Vízler Máté és Munkácsi Robin nagy segítségünkre lesz a tavasz folyamán.

A két együttes legutóbb január közepén Balmazújvárosban találkozott, akkor a szabolcsiak sikerével ért véget a mérkőzés.

– Természetesen meg szeretnénk nyerni a mérkőzést, mert minden pozitív megerősítésre szüksége van a csapatnak – fogalmazott Kaplonyi Zoltán.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában