Tömegsport

2020.01.11. 09:45

Hatvan perc rendszeres mozgás vasárnaponként

Január elejétől Nyíregyházán új programsorozattal várják a mozgás szerelmeseit. A Sunday Challenge fantázianevű rendezvényen a szervezők minden vasárnap más-más helyszínre várják az érdeklődőket, ahol kortól, nemtől edzettségi állapottól függetlenül közösen egy órát mozoghatnak.

– Nyíregyházán egyre több remek tömegsportrendezvény van, ami nagyon örvendetes, de ezek csak egyszeri alkalmak. Ezért arra gondoltam, hogy szervezni kellene egy olyan sorozatot, amely hetente egy alkalommal, rendszeresen mozgatja meg a résztvevőket. Múlt héten találkoztunk első alkalommal, a Bujtosi-tónál ki-ki a saját tempójában futott vagy sétált, a hideg idő ellenére több mint harmincan voltunk – mondta Horváth Péter egészségfejlesztő-életmódszakértő, a sorozat ötletgazdája. – A későbbiekben szeretném, ha a mozgás mellett a szív világnapja mintájára lehetőség lenne különböző ingyenes szűrővizsgálatok elvégzésére is. Bízom benne, hogy az idő jobbra fordulásával egyre többen leszünk – fogalmazott Horváth Péter.

BB

Címkék#tömegsport

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában