Kisvárda Master Good

2020.01.30. 09:59

Párharcokat nyer a percekért cserébe

Rubus Tamás hasznos játékkal hálálja meg a lehetőséget.

Rubus Tamás

Forrás: KISVARDAFC.HU

Noha a Kisvárda múlt szombaton 1–0-ra kikapott Mezőkövesden, így is volt kiemelkedő teljesítmény a csapatban: az InStat elemzőrendszer adatai szerint a védő Rubus Tamás 13 párharcot megnyert, ami a teljes forduló legjobb mutatója.

– A meccs közben nem éreztem, hogy ennyire párharcerős volt a mérkőzés, tettem a dolgom, mint máskor is – idézi Rubus Tamást a kisvardafc.hu. – Az egyéni elismeréstől jobban örültem volna annak, ha győzelemmel vagy legalábbis egy ponttal térünk haza.

Rubus Tamás
Fotó: KISVARDAFC.HU

Felvette a tempót

– Az első félidőben képességeink alatt teljesítettünk, a szünetet követően hiába kettőzte meg az erőnket az ember- és gólhátrány, nem tudtunk annyi és olyan minőségű helyzetet kialakítani, ami elég lett volna az egyenlítéshez.

A 30 éves játékos a csapaton belül a második helyre kapaszkodott fel a zsinórban pályán töltött percek kategóriájában.

– Tény, a nyári érkezésem után egy ideig nem alakultak jól a dolgaim, sérült is voltam, a tempót is fel kellett vennem – fogalmazott a védő. – Amióta viszont megkaptam a bizalmat, igyekszem élni vele, talán ennek is köszönhető, hogy a paksi meccs (a 12. fordulótól – a szerk.) óta minden percet a pályán tölthettem.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában