Béres Alexandra

2020.02.20. 16:28

Izzasztó hatvan perc a Continental Arénában

Jóleső fáradtsággal térhettek haza mind­azok, akik végigcsinálták a sztáredző tréningjét.

Béres Alexandra újabb jó hangulatú edzést tartott

Fotó: Dodó Ferenc

Béres Alexandra lassan már hazajár a megyeszékhelyre: a Mozdulj Nyíregyháza! programsorozatának részeként ötödik alkalommal tartott izzasztó edzést a Continental Aréna küzdőterében kedd este. Az érdeklődők egy gymstickbemelegítéssel készíthették fel magukat az egykori fitneszvilágbajnok minden izmot alaposan átmozgató órájára.

Pozitív visszajelzések

A Fitt-kedd névre keresztelt sportrendezvényen Béres Alexandra nem kímélte az arénában összegyűlt sportolni vágyókat: egy hatvanperces súlykontrollaerobik-edzést tartott. A sztáredző néhány hónappal ezelőtt már levezényelt Nyíregyházán egy hasonló intenzitású tornát, így a résztvevők már számíthattak a latinos dallamokra és a szokásosnál keményebb tempóra.

A súlykontrollórák jellemzője, hogy nemcsak a fogyni vágyók számára problémás területeket mozgatja meg, hanem a mélyizmokra, a tartásjavításra és az intimizmokra is nagy hangsúlyt fektet.

Béres Alexandra korábban lapunknak elmondta: olyan sokszor járt itt, hogy megismeri a visszajáró vendégeket, és már kitapasztalta, hogy mire képesek.

Arról is beszélt, hogy valamennyi közös sportoláson elégedett a nyíregyházi közönséggel, hiszen mindig mindenki pontosan érkezik, lelkiismeretesen végigcsinálják az edzést, és rengeteg pozitív visszajelzéssel halmozzák el a sztártrénert.

A Continental Arénába néhány hét múlva egy másik országosan ismert fitneszguru érkezik: március 10-én egy újabb Fitt-kedden Katus Attila izzasztja meg mindazokat, akik szeretnek közösségben mozogni.

 

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában