kézilabda

2020.02.14. 08:11

Két pontért utaznak a borsodiakhoz

A felkészülés alatt nagy elszántsággal és akarattal dolgoztak.

Fotó: Pusztai Sándor

Múlt év december 7-én, az Algyő elleni tízgólos vereséggel fejezte be a szezon első szakaszát a Nyíregyházi SN másodvonalbeli gárdája. A bajnoki pauza alatt hárman távoztak az együttestől és ketten érkeztek.

– Január 6-án napi egy tréninggel kezdtük meg a felkészülést, emellett Ligakupa-mérkőzéseken léptünk pályára, amelyek nagyban segítették a munkánkat, hiszen jó csapatokkal játszhattunk a sorozatban.

A két érkező, Vízler Máté és Munkácsi Robin jól beilleszkedett, megtalálta helyét a csapatban.

A munka oroszlánrészét elvégeztük, nagy akarattal és elszántsággal dolgoztak a fiúk, elégedett vagyok a hozzáállásukkal. Nehéz helyzetben vagyunk, de bizakodva tekintünk a tavasz elé – fogalmazott Kaplonyi Zoltán, a nyíregyháziak edzője.

Varga Lászlóék pénteken az Ózd vendégeként kezdik meg a bajnokság második felét. A két együttes őszi mérkőzésén nagy meglepetésre a borsodiak elvitték a pontokat a Continental Arénából.

Bíznak a győzelemben

– Kiélezett mérkőzésre számítunk, mert az Ózd hazai pályán mindenkire veszélyes. Nekünk a védekezésünkre kell koncentrálnunk, illetve az ebből induló lerohanások kulcsfontosságúak lesznek.

­Helyzetünkből adódóan tavasszal minden mérkőzésünk duplán számít, ennek jelentőségét át is érzik a srácok, bízom benne, hogy megszerezzük mind a két pontot – fogalmazott a nyíregyházi szakvezető.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában