teremfoci

2020.02.05. 12:50

Negyven év felett sem súly- és korfüggő a foci

Február 15-én és 16-án másodszor ad otthont az Újfehértói Szabadidőközpont a Fáraó Bútor Eger öregfiúk teremlabdarúgó-tornának.

– A tornát 40 év felettieknek rendezzük, az elmúlt évhez hasonlóan idén is érkeznek csapatok határon túlról, Erdélyből kettő, Beregszászról egy alakulat jelezte részvételi szándékát – mondta Kranyik István, az Újfehértói Szabadidőközpont vezetője.

Serleget kap még a negyedik is

– A nevezett 21 csapatot négy csoportba osztottuk, ahonnan az első helyezettek kvalifikálják magukat a legjobb nyolc közé, a fennmaradó három helyért a csoportmásodikok és az ötfős csoport harmadik helyezettje küzd meg – ismertette a torna lebonyolítását Székely János, a torna szervezője. Az előző évhez képest duplájára emeltük az összdíjazást, a játékidő pedig egyszer húsz perc lesz az idén – tette még hozzá.

A torna összdíjazása 300 ezer forint, az első négy helyezett serleget és oklevelet is kap. Díjazzák továbbá a legjobb kapust, mezőnyjátékost és természetesen a gólkirályt, valamint a torna legidősebb játékosát is.

Ismert nevekben ezúttal sem lesz hiány, szerelést ölt többek között Kerekes Zsombor, Igor Bogdanovics, Sándor Csaba és Madar Csaba is.

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában