megyei I.

2020.02.20. 10:01

Nincs értelme a számolgatásnak

A Tiszakanyárnak nagyot kell hajráznia, a Fehérgyarmat sem dőlhet hátra.

Mindkét csapatnál kemény tavaszra számítanak

Fotó: Pusztai Sándor

Nem edzhetnek már sokat a Tiszántúli Takarék megyei I. osztály csapatai a hétvégén esedékes tavaszi rajt előtt, márpedig sehol sem számítanak könnyű második fél évre. A legrosszabb helyzetben kétségkívül a legrosszabb gólkülönbséggel rendelkező, hat ponttal sereghajtó Tiszakanyár van.

Január nyolcadikán kezdtük a felkészülést, heti három edzéssel, hétvégente edzőmeccsel

– értékelte a felkészülést Ember Roland, a Tiszakanyár edzője.

– Úgy gondolom, hogy jó volt a felkészülésünk, nagyrészt Cigándon edzettünk műfüvön, a mi pályánkat kíméltük. Nekünk a pontokat nem érdemes számolgatnunk, minden meccs­nek úgy kell nekimennünk, hogy nyerni akarunk, aztán hogy ez a végén mire lesz elég, azt majd meglátjuk. Szerintem masszívabbak leszünk, annyi gólt nem fogunk kapni, mint ősszel.

Szűkös a gyarmati keret

A kanyáriakhoz képest sokkal jobb helyzetben van a kilencedik helyen telelő Fehérgyarmat, ám hátradőlni ott sem szabad, a kieső zónától csak hét pont választja el a csapatot.

– Január tizennegyedikén kezdődött az alapozás, összesen hat felkészülési meccset játszottunk, heti háromszor edzettünk – mondta Harbula Balázs, a gyarmatiak edzője.

Nehéz, küzdelmes tavaszra számítok.

– Fontos lesz a tavaszi idény első fele és a sérültek, eltiltottak száma is, mivel szűkös a keretünk.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában