úszás

2020.02.10. 07:42

Rangos versenyen remekeltek

Hatházi Dóra és Szu­rovcsják Ivett Hosszú Katinkát is megelőzte.

Hatházi Dóra és Szu­rovcsják Ivett péntektől vasárnapig az FFN Golden Tour nizzai állomásán versenyeztek. A Nyíregyházi Sportcentrum úszói több számban rajtkőre álltak a rangos viadalon, és szép eredményeket értek el.

Vasárnapra is maradt erő

Hatházi Dóra 100 m pillangón a B döntőben második lett, 50 gyorson a juniorok fináléjában a leggyorsabb volt, 50 pillangón a juniorok között negyedik lett, 200 gyorson a B döntőben végzett ugyanebben a pozícióban úgy, hogy kevesebb mint egy másodperccel volt lassabb Verrasztó Evelynnél.

A 16 éves nyíregyházi úszó az utolsó napra tartogatta a legnagyobb durranást: 100 gyorson a juniorfináléban csupán kettő tizeddel lemaradva egy francia lány mögött a második lett, a 200 pillangó A döntőjében pedig

Hosszú Katinkát is megelőzve a harmadik helyet szerezte meg.

Szurovcsják Ivett a 100 és az 50 méter pillangót az előfutamban fejezte be, a 200 mell B döntőjében a hetedik helyen végzett, 50 mellen az A döntőben ötödik lett (ebben a számban ő is megelőzte Hosszú Katinkát), 100 mellen a nyolcadik.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában