Kisvárda Master Good

2020.03.17. 08:38

A várdaiak élvezték a remek focit

Agresszívabbak, erősebbek voltak a vendég szabolcsi csapat tagjai, önbizalmat adhat az ilyen produkció.

Vianáék (fehérben) szárnyaltak, a kispestiek pedig elhasaltak a szombati meccsen

Forrás: NSO.HU / BALOGH DÁVID

Fotó: BALOGH_DAVID

Ebben hiba nem volt. Illetve bizonyára akadt, ám az eredmény és a játék önmagáért beszélt. Szombaton az angyalföldi stadionban a mostani pontvadászatban harmadszor nyert a Kisvárda Master Good a Honvéd ellen. Sőt, élvonalbeli pályafutása során idegenben most szerezte a legtöbb gólt, nevezetesen ötöt. Joggal lehetett boldog Bódog Tamás vezetőedző és az egész kisvárdai stáb.

Már az elején biztosnak tűnt

– Volt még három-négy helyzetünk, amit gólokra lehetett volna váltani, de természetesen elégedettek vagyunk az eredménnyel, a csalódás nem beszélhet belőlem – kezdte a visszapillantást a szép fegyvertényre a kisvárdaiak mestere.

– Az első percek után biztos voltam benne, hogy amit elterveztünk, az sikerülni fog. Magunkat erősebbnek éreztem, bár az elején nem voltak nagy helyzeteink, veszélyesebbek, agresszívabbak voltunk.

– Persze a gólok mindenre rásegítettek, utána már egyszerűbb volt, hiszen eljutottunk a lehetőségekig. Lehetett látni a játékosokon, hogy élvezik azt, amit csinálnak, kevés érintővel minél gyorsabban a kapu elé akartak érni és megszórni az ellenfelet. Lerítt róluk az eredmény miatti elégedettség.

Jól reagált a csapat

– Volt egy-két dolog, amit el akartunk kerülni, egy-két hiba, amire figyelni kellett a visszazárásoknál, a területlezárásoknál, ezeket hangsúlyoztuk ki a szünetben – folytatta Bódog Tamás.

– Előfordultak helyezkedési hibák a pontrúgásoknál. Az, hogy az elején ne kapjunk gólt, nem jött be. Bosszantó volt, mert egy egyszerű elkerülhető hiba miatt kaptuk. Ugyanakkor azt is tudtam, hogy valószínűleg nem lesz gond, mert látszott, hogy mire vagyunk képesek, és jól is játszottunk.

– A csapat reakciója is abszolút rendben volt. Önbizalmat tud adni egy ilyen eredmény és játék, remélem így is lesz – így Bódog Tamás.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában