Labdarúgás

2020.03.10. 19:48

Díjazták a szabolcs-szatmár-beregi foci legjobbjait

Az elmúlt évekhez képest idén eggyel bővült a díjazottak száma.

Fotós:

Fotós:

Kedden délután az Ózoon Hotelben tartotta hagyományos gáláját az Magyar Labdarúgó Szövetség megyei igazgatósága. Az idei ünnepség immár az ötödik volt a sorban, amelyen Kvaka Árpád megyei igazgató, tíz kategóriában adta át a díjakat a társadalmi elnökség, Baracsi Endre, Borsodi László, Nagy Miklós, Varga Béla társaságában. A megszokott kilenc elismerés mellett idén először kapott elismerést az edzők által megválasztott legjobb játékvezető is.

2019 díjazottjai

A legjobb férfi labdarúgó: Ladányi Dávid (Nagyhalász) | A legjobb utánpótláskorú: Szilágyi Patrik Péter (Mátészalkai MTK) | Férficsapat: Nyírgyulaj KSE | Utánpótláscsapat: Tisztaberek U19 | Női egyesület: Nyíregyháza Spartacus FC | Felnőtt edző: Piskóti Zsolt (Újfehértó SE) | Utánpótlásedző: Dankó Zsolt (Újfehértó SE) | Legjobb játékvezető: Kosztyu János | Év Aktívája – Kocsis Sándor-díj: Dr. Hozdik László | A megye labdarúgásáért – Dr. Szabolcsi József-díj: Szécsi Szabolcs

- Minden évben a megyei igazgatóság versenybizottsága és a társadalmi elnökség tagja megvitatja azt, hogy különböző kategóriákban kik azok, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az adott naptári esztendőben.

- Ebben az esztendőben először a legjobbnak választott játékvezető is elismerésben részesült, erről az edzők döntöttek, mondhatom elég nagy egyetértésben- fogalmazott Kvaka Árpád, megyei igazgató.

Az év edzőjének Piskóti Zsoltot választották. Az Újfehértó huszonhét éves mestere az előző szezonban bajnoki címet ünnepelt a megyei másodosztály Pannónia Zrt. csoportjában, ebben az idényben pedig stabil tagjai a megye egynek.

- Nagy elismerés ez számomra, nem is nagyon számítottam rá.

Ez azonban egy közös munka eredménye, ebben benne van a nagyon jó szellemű fiatal csapatom és a vezetőség is, akik biztosítják a nyugodt, stabil hátteret, így nekünk csak a labdarúgással kell foglalkoznunk

– mondta a fiatal tréner.

A gálák történetében először Kosztyu János vehette át a játékvezetőknek járó elismerést.

- Óriási megtiszteltetés számomra, hogy az edzők szavazatai alapján engem ítéltek meg a tavalyi év legjobbjának. Ez egyfajta visszajelzés a munkámról, a jövőben is igyekszem a legjobb tudásom szerint végezni a munkámat – mondta Kosztyu János.

A hivatalos ceremónia után a kötetlen beszélgetésé, sztorizgatásé volt a főszerep.

BB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában